A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNValter Attila
16:32KerékpározásVerseny
HUNEcseki Nándor | Madarász Dóra
17:35AsztaliteniszChun Ting Wong/Hoi Kem Doo-Nandor Ecseki/Dora Madarasz
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Nagy bejelentést tett az HBO Max, durva szigorításokra kell számítani

Hbo,Max,App,
Vágólapra másolva!
Az HBO Max nemrég tette közzé módosított felhasználási feltételeit, melyek nem lesznek túl népszerűek. Korábban a Netflix is hozott hasonló intézkedéseket, de egyelőre még ők sem terjesztették ki a gyakorlatra, csak kilátásba helyezték. Az HBO Max most úgy látszik, még ettől is durvább feltételeket szab az előfizetői számára.
Vágólapra másolva!

A streaming szolgáltatók egyre keményebbek a felhasználókkal, ugyanis az utóbbi évek legnagyobb vesztesége a jelszómegosztások miatt volt a vállalatok esetében.

A Netflix már régóta kilátásba helyzete, hogy véget vet a jelszavak megosztásának, ezáltal a potyázók többé nem tudják egy valódi előfizető fiókját használni.

Bár egyelőre még mindig nem tisztázottak a körülmények és az, hogy hogyan valósítják meg ezt a tervet. Most úgy tűnik, hogy az HBO is követi a példájukat, sőt, nagyon szigorú szabályokat hoznak, melyek hamarosan életbe lépnek.

Az eddigi előfizetőknek valószínűleg nagyon szokatlan lesz a változtatás, ugyanis eddig sok felhasználót adhattak hozzá egyetlen előfizetéshez, a háztartáson belüli fiókmegosztás keretein belük.

Az, hogy hány fiók használható egy profilról azt az aktuális díjcsomag határozza meg. Az új feltételek már egy hónap múlva, július 13-tól lépnek életbe.

Az új felhasználási feltételek egyik legmegdöbbentőbb változása, hogy külön is foglalkozik az úgynevezett „háztartáson kívüli fiókmegosztással" is.

beleértve (i) a háztartáson kívüli fiókmegosztás hatásának korlátozását, vagy ha észszerűen úgy gondoljuk, hogy visszaéltek HBO Max-fiókjával" - írják az erre vonatkozó fejezetben, a kissé megfoghatatlan, de szigorúnak tűnő szabályozást.

A Warner Bros. Discovery hazai illetékese az üggyel kapcsolatban azt közölte, hogy nem tud ilyen intézkedésekről, ami az HBO Max fiókok párhuzamos, háztartáson kívüli használatát a közeljövőben korlátozná sem hazánkban, sem Amerikában - írja a Blikk.

Az HBO Max is megváltoztatja a profilmegosztási feltételeket HBO
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!