Románia
ÉLŐ
Hollandia

Nyilvánosan alázták meg Harry herceget, hisztérikusan tombolnak a rajongói

Vágólapra másolva!
Harry herceg még a Spare (Tartalék) című könyvével vívta ki a közvélemény ellenszenvét, azóta azonban folyamatosan nevetségessé teszi magát feleségével együtt.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Harry korábban meglehetősen vad életet élt, a Spare (Tartalék) című könyvében például elmesélt egy kínos sztorit arról, amikor Courteney Cox házában varázsgombát fogyasztott, majd hallucinációi lettek. A memoárjában az angol királyi család titkairól is beszámolt. Többek között keményen szidta bátyját, és nyilvánosságra hozta azokat a sérelmeit, amiket a mai napig nem tudott elfeledni.

Sean Ono Lennon, John Lennon fia még 2023-ban fogalmazott meg egy éles kritikát Sussex hercegéről.

"A régóta várt kritikám Harry herceg önéletrajzáról két szó: Spare me (magyarul: kímélj meg). Valójában tisztában vagyok vele, vannak köztünk hasonlóságok. Egyszer találkoztunk. 

Az még azelőtt volt, hogy rájöttem volna, hogy egy idióta.

 Ez egy szójáték volt. De megérdemli, hogy gúnyolódjanak" - írta még korábban az X-en (korábbi Twitter) a népszerű énekes fia. 

Feleségét is sokan gyűlölik

Meghan Markle és Harry herceg pár napja látogattak el Nigériába, amit sokan kritizáltak. 

A látogatásról a nigériai First Lady, Oluremi Tinubu is megszólalt, aki sértőnek találta, hogy Markle gyakran sokat mutató ruhákban, már már meztelenül jelent meg. 

"Meg kell védenünk a gyerekeinket. Látjuk, hogyan öltözködnek. Elfelejtik, hogy itt, Nigériában mi mind gyönyörűek vagyunk. Látjuk, mi zajlik a világban, de ki tudjuk jelenteni, hogy igenis, mi is divatosak vagyunk. Nem tartjuk a Met-gálát, mert a nők meztelenek, míg a férfiak nyakig fel vannak öltözve. Tennünk kell valamit.

Igenis, ki kell jelentenünk, hogy mi nem díjazzuk a meztelenkedést a kultúránkban, mert egyáltalán nem szép.

Minden lányunk gyönyörű és erősítenünk kell őket, hogy ne majmoljanak holmi amerikai színésznőket. Ők nem tudják, honnan származnak.

Meghan is hogy jött ide, mit keresett Afrikában?

Mi tudjuk, kik vagyunk, mennyit érünk" - fejtette ki a véleményét.

Többen is egyetértenek a szenátorral, így Harry herceg feleségének nem egy divatshow-t kellett volna bemutatnia, hanem tiszteletben kellett volna tartania a nigériai hagyományokat. Majdnem 120 000 fontot költött ékszerekre és új ruhákra, azonban az ott élők szegénységben élnek. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről