A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Marics Peti legnagyobb félelméről vallott

Marics Peti
Vágólapra másolva!
A ValMar duó egyik tagja, Marics Peti habár nem sok mindentől riad meg, van egy félelme, amiről most először mesélt a közösségi oldalon.
Vágólapra másolva!

Marics Peti nevét az ország a ValMar együttes révén ismerhette meg, azóta pedig folyamatosan ível felfelé a karrierje. A zenekarral rengeteg fellépésük van az ország különböző pontjait, sőt az énekes a televízióban is többet szerepel, a nézők jelenleg a TV2 nagy sikerű műsorában, a Zsákbamacskában láthatják.

A zenekar az Instagram-oldalukon keresztül válaszolt pár kérdésre, ahol Marics Peti elárulta, hogy mi a legnagyobb félelme. 

A válasza egészen meglepő:

"Nem sok mindentől félek, azt el kell mondjam, de az idő és az elmúlás az félelmem, mert azzal nem lehet mit csinálni. 

Néha ráparázom, hogy mennyi van még nekem az életben, mikor jön el a vég, vagy idő előtt jön-e?

Próbálok minél több boldog pillanatot megélni, mert ezek elfogynak. Próbálom úgy élni az életemet, mintha egy folyamatos stand up comedy lenne és mindenkit állandóan nevettetni akarnék" - vallotta be.

Az énekes azt is elárulta, hogy Nicole Scherzinger és Jessica Alba a nőideáljai.

Filmszerepet kapott

Az énekes nemrég a közösségi oldalán árulta el, hogy újabb feladat vár. Részleteket még nem árult el, azonban az már biztos, hogy egy készülő filmben fog szerepelni.

"Életem egyik legnehezebb időszaka hajnali 3-6 körüli kelésekkel, közben vidékről Balaton, és onnan vissza megint fellépni túrákkal, mellette gőzerővel készülünk a június 21-i Parkunkra is, de imádom, mert közben az egyik legizgalmasabb, legszebb is.

Jó újra látni barátokat, és újra együtt dolgozni más köntösben, bár ugye mi ezt megjósoltuk.

Közben megint 1000 új emberrel találkoztam a jobbnál jobb fajtából.

Nagy élmény ilyen profi színeszekkel, stábbal dolgozni, és már most mindenki alig várja, hogy a vászonra kerüljön, és ti is lássatok, mikbe vagyunk.

Mi úgy látjuk, egyelőre forró lesz a pite" - olvasható a közösségi oldalán a bejelentés.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!