Marics Peti nem hülyéskedhetett: százakat érintett, hogy képes-e összeszedni magát

Marics Peti
Vágólapra másolva!
Marics Peti a videó­meg­osz­tókon, a képernyőn és a plakátokon is visszaköszön a pimasz mosolyával, amivel ezrek szívébe lopta be magát. Ismét lehetősége adódott, hogy megmutassa a színészi képességeit! Marics Peti a Hogyan tudnék élni nélküled? című moziban tűnik fel majd decemberben.
Vágólapra másolva!

– Nagy tisztelettel fogadtam, amikor a producer, Ki­rá­dy Attila felkért a Demjén-film egyik szerepére – kezdte az énekes a hot! magazinnak. – Nem vagyok egy kiforrott színész, de Attilával már dolgoztunk együtt, így ismertük egymást korábbról. Teljesen más a munkamorálom egy filmnél, mint egy klipnél. Mindenhol megpróbálok céltudatosan és produktívan dolgozni, de itt mégis van egy több száz fős stáb, akiknek a munkájuk függ attól, hogy szórakozok vagy hülyéskedek éppen. 

Ilyenkor én sem engedem meg magamnak, hogy rajtam csússzanak el a dolgok.

 Őszintén megvallva, hiányzik a forgatás, mert szuper hangulatban telt.

– Egyelőre ott tart a színészi pályafutásom, hogy 

nem rizikóztak be nálam más stílusú karaktert,

 úgyhogy ez a macsós vonal testhezálló volt. Szerintem nem véletlenül kapom meg ezeket a feladatokat, mert a képernyőről sok embernek az jöhet le, hogy igazi szívtipró vagyok. Pedig van egy nagyszívű énem is, úgyhogy azzal is tudok operálni a jövőben. Szerencsére több pozitív visszajelzést kaptam már a szakmabeliektől, úgyhogy egészen bátran kijelenthetem, hogy egész jól megugrottam a feladatot - idézi a Bors Marics Petit.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről