Taylor Swift sokkot kapott a londoni koncertje közben

Vágólapra másolva!
Taylor Swift Eras turnéjának utolsó állomása Londonban volt, ahol hatalmas meglepetés érte az énekesnőt a színpadon.
Vágólapra másolva!

Taylor Swift vasárnap este lépett fel az Eras turné londoni állomásának harmadik, egyben utolsó estéjén, mikor barátja, a Kansas City Chiefs játékosa, Travis Kelce csatlakozott hozzá a színpadon. Az énekesnő a megdöbbenéstől szinte teljesen sokkot kapott, és Kelce-nek kellett a karjába kapni, majd segített neki átöltözni és az arcát is bepúderezte. Ez persze a látványos show előre megírt forgatókönyve volt, de így is nagyon tetszett a jelenet a hatalmas közönségnek - írja a Variety

A frakkba és cilinderbe öltözött Kelce a Wembley Stadionban a show közben pattant a színpadra, mikor az énekesnő az I Can Do It With a Broken Heart-ot énekelte éppen. A sportoló felbukkanása azért is volt óriási meglepetés, mert ugyanolyan szettet viselt, mint Swift táncosai.

 

Rengeteg világsztár bulizott a koncerteken

Mint arról beszámoltuk, Mila Kunis, Ashton Kutcher, Hugh Grant, Liam Hemsworth, Jamie Dornan és más sztárok mellett Tom Cruise is megjelent szombat este a londoni Wembley stadionban.

Tom Cruise a szemtanúk szerint (és a közösségi médiába kikerült felvételek alapján) közvetlenül, barátságosan viselkedett, odaintett a rajongóinak, még egy-egy fotóra is megállt, miközben privát páholya felé tartott. Nézze meg a TMZ videóját a "bevonulásáról"!

Vilmos herceg a két nagyobb gyerekét, a tízéves Györgyöt és a kilencéves Saroltát is elvitte még a pénteki Taylor Swift-koncertre – ahol egyrészt meglepően vad táncot lejtett, másrészt természetesen az énekesnővel is találkoztak, elkészítették az év szelfijét.

Taylor Swift és Vilmos hercegék Taylor Swift és Vilmos hercegék: készül az év szelfije 
Fotó: Fotó: Instagram/Prince of Wales 

Taylor Swiftre persze nem csak a sztárok voltak kíváncsiak: edinburghi koncertjein szó szerint megremegett a föld, a fellépései ugyanis földrengést okoztak. A brit földtani intézet (British Geological Survey, BGS) beszámolója szerint a Murrayfield stadionban megtartott koncertek "immár tudományosan is földrengetőnek számítanak", mivel a zene, valamint a több tízezer rajongó tánca és nem egyszer percekig tartó ovációja a stadiontól hat kilométer távolságra is műszeresen jól észlelhető földmozgásokat okozott.
 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!