Tom Cruise a lánya ballagása helyett Taylor Swift koncertjére ment

Tom Cruise
Tom Cruise
Fotó: Theo Wargo / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Vágólapra másolva!
Tom Cruise is feltűnt Taylor Swift londoni koncertjén – ellentétben lánya, Suri középiskolai ballagásával.
Vágólapra másolva!

Mila Kunis, Ashton Kutcher, Hugh Grant, Liam Hemsworth, Jamie Dornan és más sztárok mellett Tom Cruise is megjelent szombat este a londoni Wembley stadionban, ahol Taylor Swift már a második koncertjét adta a héten.

Tom Cruise a szemtanúk szerint (és a közösségi médiába kikerült felvételek alapján) közvetlenül, barátságosan viselkedett, odaintett a rajongóinak, még egy-egy fotóra is megállt, miközben privát páholya felé tartott. Nézze meg a TMZ videóját a "bevonulásáról"!

Így tűnt fel Tom Cruise Taylor Swift londoni koncertjén:

Tom Cruise a Katie Holmesszal közös lányával, Surival már nem viselkedett ilyen szépen, hisz teljes egészében kihagyta a középiskolai ballagását, amelyre pénteken került sor a New York-i Laguardia High Schoolban.

A hírek szerint a lány az ünnepségen már nem is Suri Cruise-ként, hanem választott nevén, Suri Noelle-ként állt színpadra – amiben amúgy nincs semmi meglepő, hisz az édesapjával már jó tíz éve nem találkozott, Tom Cruise a ballagás és más családi események mellett például a lány 18. születésnapján sem jelentkezett.

Suri Noelle egyébként a pennsylvaniai Carnegie-Mellon egyetemen folytatja a tanulmányait, frissebb képeket itt láthat róla.

Elkészült az év szelfije

Tom Cruise-nál sokkal jobb apának bizonyult Vilmos herceg, aki két nagyobb gyerekét, a tízéves Györgyöt és a kilencéves Saroltát is elvitte még a pénteki Taylor Swift-koncertre – ahol egyrészt meglepően vad táncot lejtett, másrészt természetesen az énekesnővel is találkoztak, elkészítették az év szelfijét.

Taylor Swiftre persze nem csak a sztárok voltak kíváncsiak: edinburghi koncertjein szó szerint megremegett a föld, a fellépései ugyanis földrengést okoztak. A brit földtani intézet (British Geological Survey, BGS) beszámolója szerint a Murrayfield stadionban megtartott koncertek "immár tudományosan is földrengetőnek számítanak", mivel a zene, valamint a több tízezer rajongó tánca és nem egyszer percekig tartó ovációja a stadiontól hat kilométer távolságra is műszeresen jól észlelhető földmozgásokat okozott.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!