Tangás fenekét fotózta Pap Dorci - kép

Pap Dorci, Papdorci
Vágólapra másolva!
Az Exatlon és a Dancing with the Stars sztárja tangás bikiniben napoztatta formás fenekét, erről merész fotót mutatott a közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

Pap Dorcit már jól ismerik a TV2 nézői, hónapokig közdött az Exatlonban, minden hétköznap este képernyőn volt, majd a Dancing With The Starsban mutatta meg, hogy nemcsak a tengerparti, dominikai versenypályákon ügyes, hanem a táncparketten is. A csatornán korábban a Zsákbamacska című vetélkedőjében is feltűnt, azonban a második évadra már nem tért vissza, helyette Stana Alexandra és Kárpáti Rebeka csatlakozott a csapathoz.

A 22 éves lány időnként merész felvételeken is megmutatja magát a közösségi oldalain, ahol özönlenek a bókok a követőitől, a nyári hőségben is várható volt, hogy előrukkkol egy újabb zavarbaejtő képpel. A hétvégén Pap Dorci is egy hazai strandot választott, hogy lehűtse magát, ahová egy falatnyi fekete bikiniben érkezett. A TV2 sztárja napozás közben fotóztatta magát, ahogy hasonfekve barnítja kerek fenekét egy tangás bikinialsóban.

Pap Dorci nem szemérmes típus, hiszen nincs egyáltalán takargatnivalója, formás testét folyamatos testmozgással tartja karban. A szerelmi életéről ritkán beszél, legutóbbi ismert partnere a szintén exatlonos Esztergályos Patrik volt, aki után hosszú időre volt szüksége a lánynak, hogy újra nyitottá váljon egy új kapcsolatra.

Korábban elárulta, hogy szeretne-e komolyabb kapcsolatot, vagy van-e már kiszemeltje.

Nekem szerencsére sosem volt problémám, mindig boldog voltam egyedül is. Nem vagyok kapcsolatfüggő, rengeteg más dologban is megtalálom a boldogságot. 

Nyilván vágyom egy kapcsolatra, ki nem?! Viszont már nem szeretnék meggondolatlanul akármilyen kapcsolatba beleugrani. Sokat tanultam az eddigiekből. Csak olyanra vágyok, amiben igazán boldog vagyok és önmagam lehetek, illetve elég érett az illető ahhoz, hogy bármikor, bármiben mellettem legyen és támogatni tudjon" - magyarázta korábban arról, miért egyedülálló.

A lány a Dancing with the Stars harmadik évadában egészen a döntőig jutott Baranya Dávid oldalán, a táncos show-ban még jobban megismerhette őt a közönség. A műsor egyik adásából derült ki, hogy nemrég törték össze a szívét, ezt egy megható táncelőadással tudatta a nyilvánossággal, azonba túl sok részletet nem árult el a szakításukról. Hosszabb idő kellett, hogy túllépjen exén, de azóta sem árulta el, van-e férfi az életében, viszont nem sürgeti a dolgokat, jól érzi magát egyedül is.

Mindig próbálkozott valaki, és az üzeneteket is folyton kapom, de már meg sem nyitom őket.

Nem találkoztam olyan férfival, aki megfogott volna. Nyitott vagyok, de nem akarok mindenáron kapcsolatot. Csak akkor kezdek bele, ha én is úgy érzem, megvan az a plusz" - nyilatkozta korábban Pap Dorci.

Pap Dorci, Papdorci
Pap Dorci a Dancing with the Stars harmadik évadának döntőse volt
Fotó: Csudai Sándor - Origo

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!