A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Gátlástalan, pofátlan módon lopták meg Korda Györgyéket

Fotó: MTVA
Vágólapra másolva!
Tudták, ki vette el tőlük a fényképezőgépet, de mégsem tudtak semmit tenni ellene.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Korda György és Balázs Klári rengeteget utazott a világban, tucatsztor jártak az USA-ban, Ausztráliában, mindenfelé. "Szerencsére az ízlésünk nagyjából egyforma, mindketten ugyanazokért a helyekért rajongunk. Rómát imádjuk, a Vatikán csodálatosan szép, viszont Párizs nem olyan volt, mint vártuk" - kezdte Korda György.

Balázs Klárinak volt ott egy negatív élménye. "Igen, pedig annyira kíváncsi voltam rá, hiszen a szerelem városa! De sajnos hatalmas volt a tömeg, nem voltak barátságosak, és nem akartak angolul beszélni az emberek. Ráadásul az egyik üzletben ellopták a fényképezőgépemet! Egy nagyon szép bőrtokban tartottam, és mivel az eladón és rajtunk kívül nem láttam mást a boltban, leraktam a gépet a pultra, hogy megnézzek egy szép pulóvert. 

Mire visszafordultam, már nem volt ott!

 Hiába beszéltem az eladóhoz, nem értette, mit mondok neki. Nagyon elkeseredtem, ugyanis olyan emlékek voltak benne, amelyek pótolhatatlanok" - kesergett az énekesnő. 

Balázs Klári, Korda György 
Fotó: MTVA

Persze bőven vannak pozitív emlékeik is. Negyvenhárom év alatt rengeteg ilyen és hasonló meglepetést szerveztek egymásnak, az egyik ráadásul egy felejthetetlen élmény volt. "Gyuri azt mondta, hogy ki kell mennünk a reptérre reklámot forgatni. Annyit mondott még, hogy a neszesszeremet azért hozzam el. Nem értettem, miért mondta ezt, de hallgattam rá. 

Aztán a repülőtéren derült ki, hogy Milánóba vett jegyet nekünk.

 Mivel már megírtuk a bakancslistánkat, ez is egy olyan tétel volt, amit kipipálhattam. Csodálatos volt!" - lelkendezett Balázs Klári. 

Sok a fellépésük, nincsenek már anyagi gondjaik jó ideje. "Nagyon jólesik az emberek szeretete. Sosincs különleges vágyam, hogy mit szeretnék kapni, számomra a szeretet és az élmény az igazi ajándék. Ettől függetlenül Gyuri sokszor meglepett a születésnapjaimon: egyszer kaptam tőle egy gyönyörű, almazöld sportkocsit. Én csak arról tudtam, hogy lesz egy ünnepség, majd aztán megláttam az autót, de eszembe sem jutott, hogy az az enyém, amíg Gyuri oda nem adta a kulcsot... Nagyon szép volt, de annyira alacsony, hogy végül vettünk inkább egy kényelmesebbet" - mesélte a Hotnak.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!