A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A Next Top Model Hungary sztárja a közösségi oldalán árulta, hogy súlyos beteg, hét évvel ezelőtt derült ki, hogy problémái vannak.
Vágólapra másolva!

Kouyaté Hawa Krisztina, azaz Hawa számára elég nehézkesen indult a Next Top Model Hungary, ugyanis már rögtön a második adásban majdnem feladata a küzdelmet. Ugyan a fiatal lány bekerült a legjobb négy versenyző közé, nem nyerte meg a tehetségkutatót, azonban mégsem csalódott. 

A műsor után véget ért a kapcsolata, így a közösségi oldalakon rendszeresen oszt meg magáról szexi, merész képeket vagy videókat. Legutóbb sem volt szégyenlős, és habár a magamutogatás nem áll távol tőle, most a követői kérdéseire válaszolt.

Kiderült, hogy BPD-vel, azaz borderline személyiségzavarral küzd, erről pedig őszintén mesélt az Instagram-történetében. 

Másfél éve tudtam meg a diagnózist, de így visszatekintve az első komolyabb jelek, amiket erre tudnék visszavezetni, nagyjából hét éve jelentek meg. 

Szóval 14-15 éves lehettem" - árulta el.

Hozzátette, hogy azért beszél a betegségéről, mert valakinek ezt is muszáj. Ő ilyen, és szeretné, ha ezzel együtt ismernék meg őt az emberek. 

Azt is kifejtette, hogy mikor az egykori párjával volt, akkor még nem tudta a diagnózist, azonban exével nemrég ismét felvette a kapcsolatot.

Sok évvel később, mostanában felvettük a kapcsolatot barátilag, és teljesen működik, semmi olyan probléma nincs, ami akkor volt. 

Csak érdekes és tartalmas beszélgetés. Ennyi! Szóval ez változik" - magyarázta a fiatal lány, aki mind kiderült, egyáltalán nem olvas magáról kommentet és cikket sem, így a negatív véleményekkel sem foglalkozik.

A borderline személyiségzavar főként a hangulat szélsőséges ingadozásával, önkárosító tünetekkel és kínzó érzelmi állapotokkal járó tünetegyüttes, valamint a személyközi kapcsolatok, és az énkép/én-identitás instabilitásával jellemezhető súlyos személyiségzavar.

Élvezi a szingliséget
Hawa, ugyan nem szégyenlős, emiatt rengeteg férfi küld neki üzeneteket, úgy érzi, hogy a közeljövőben még nem áll készen egy párkapcsolatra.

"Az utóbbi időben olyan sokat csalódtam, hogy talán most először az életemben azt gondolom, szünetet szeretnék tartani ezen a téren.

Sokan átvertek, vagy utólag derült ki róluk, hogy mások, mint amilyennek mutatták magukat.

Ám ez az egész nagyon érdekes. Mivel érzelmes ember vagyok, két kézzel tartom magamat vissza attól, hogy mások felé ténylegesen nyissak" - mesélte korábban. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!