Meghan Markle a nyilvánosság előtt lett megalázva

Meghan Markle
Vágólapra másolva!
A királyi családnak már pár éve feszült a kapcsolata Harry herceg feleségével, aminek folyamatosan hangot is adnak. Meghan Markle-t legutóbb nyilvánosan alázták meg, amivel üzenni szerettek volna neki.
Vágólapra másolva!

Harry herceg és Meghan Markle kapcsolata akkor romlott meg igazán a királyi családdal, miután III. Károly fiatalabb fia a Sparkle, azaz a Tartalék című könyvében erősen kritizálta a családját. Többek között keményen szidta bátyját, és nyilvánosságra hozta azokat a sérelmeit, amiket a mai napig nem tudott elfeledni, gyakran sajnáltatja magát. A memoárjában szó esik édesapja, III. Károly király feleségéről, Kamilla királynéról is, akiről soha nem titkolta, hogy mit gondol. Ezt pedig a Netflix gyártásában készült dokumentumfilmjük csak tetézte, tovább romlott a kapcsolatuk.

Harry herceg, Meghan Markle
Meghan Markle és Harry herceg
Fotó: Meghan Makle/Instagram

Azonban a királyi család kész kibékülni Harry herceggel, amit az is bizonyít, miszerint a közösségi médiában posztot tett közzé, és boldog 40. születésnapot kívánt Harrynek. Lehet elsőre nem tűnik annyira szokatlannak, hogy a közösségi médiában a királyi családtagok köszöntsék egymást a születésnap alkalmából, azonban Harrynek már jó ideje nem küldtek ilyet. 

Meghan Markle és a királyi család kapcsolata

Azonban úgy tűnik, hogy a királyi család Meghan Markle-t még mindig gyűlöli, ugyanis a megosztott fotóról levágták Sussex hercegnéjét, ami egyértelmű jele annak, hogy még mindig nem bocsátottak meg neki. Markle már többször is került nevetséges helyzetbe, ez pedig többek szerint is megalázó, míg mások úgy vélik, hogy a királyi család véletlenül választotta ki a már említett fotót.

Hogy mi az igazság, és Meghan Markle-nek is megbocsátanak-e, azt nem tudni, az viszont biztos, hogy egyre jobban nyitnak Harry felé - szúrta ki a Life.hu.

Katalin hercegnével is összeveszett

Meghan Markle és Katalin viszonya már kezdetben sem volt konfliktusoktól mentes. Még az esküvő előtt összevesztek, ugyanis nem értettek egyet abban, hogy a koszorúslányoknak harisnyát kell-e viselniük az esküvőn vagy sem. Katalin úgy gondolta, hogy be kell tartaniuk a protokollt, azonban Markle nem törődött a királyi szokásokkal. Harry herceg folyamatosan panaszkodott a személyzetnek Katalinról, és egyfolytában zaklatta őket. Sarolta hercegnő koszorúslányon is összevesztek, Katalin pedig sírt Meghan miatt. A walesi hercegné szerette volna tisztázni a helyzetet, és azt tanácsolta Megannak, hogy ne legyen udvariatlan a személyzettel. Ekkor a virágot, amit Katalintól kapott kidobta a szemetesbe, majd becsapta az ajtót Katalin orra előtt.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!