Palvin Barbara a legrövidebb nadrágjában pózol - képek

Palvin Barbara
Palvin Barbara/Instagram
Vágólapra másolva!
A világhírű magyar modellt ma már több mint 20 millióan követi az Instagram-oldalán, ami nem véletlen. Palvin Barbara rendszeresen oszt meg magáról merész képeket, legutóbb az izmos, hosszú combjain volt a hangsúly.
Vágólapra másolva!

Palvin Barbara 2006-ban Budapesten az utcán sétált - ekkor teljesen megváltozott az akkor 13 éves lány élete. Felfedezték, kiszúrták a tömegből, és még ebben az évben debütált a japán Spur Magazinban, két évvel később már az ELLE Magazin egy nagyobb divatanyagában szerepelt. 2009-ben bejutott az IMG Modellügynökséghez, ezzel indult be igazán a karrierje. 2011-ben és 2012-ben is elnyerte a Fashion Awards Hungary „Az év modellje” díját. 2016-ban elnyerte a Sports Illustrated „Az év újonca” díját. 2017 októberétől Karl Lagerfeld csapatának a tagja lett. Szintén ebben az évben a portugál GQ magazin az év nemzetközi modelljének választotta. 2018-ban ismét beválasztották a Victoria’s Secret Fashion Show modelljei közé.

Palvin Barbara
Fotó: Palvin Barbara/Instagram

A magyar modell nemcsak a kifutókon és fotózásokon, de a közösségi oldalán is bátran mutogatja tökéletes alakját merészebb, szexi ruhákban vagy éppen bikiniben. Legutóbb a legrövidebb nadrágját vette fel, amiből a hosszú, izmos combja is kilátszódott. Megjelenését egy tűsarkú és egy hosszított blézer tette meg dögösebbé.

Annyira odavagyok érted

 - jegyezte meg az egyik követője. 

Te vagy az az Angyal, akit a legjobb nézni 

- bókolt neki egy másik. 

A legszebb nő ebben az univerzumban

 - írta egy hölgy. 

Palvin Barbara
Fotó: Palvn Barbara/Instagram

Pár éven belül gyereket szeretne

A megcsalás mellett a másik téma, ami terjed róluk, hogy készen állnak a szülői feladatokra és a modell most már bármikor teherbe eshet. A kapcsolatuk során már számos alkalommal kellett megcáfolnia a pletykákat Palvin Barbinak, hogy babát vár, és egyelőre most sem terhes. 

Egy amerikai divatlapnak nemrég azt mondta, reméli, hogy hamarosan lesz egy egészséges kisbabájuk. Ám egy interjúban ennél sokkal konkrétabban fogalmazott a szupermodell:
– Ez egyelőre csak egy gondolat; majd kiderül, mi lesz.

Úgy gondolom, még egy-két évet várunk, és utána meglátjuk

- árulta el a terveiket a világhírű modell. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!