Gyászol a magyar zenei világ, többen élő adásban sírtak

gyász
Fotó: Origo
Vágólapra másolva!
A héten meghalt az Apostol együttes egyik ismert zenésze, Pete László, illetve Lagzi Lajcsi jó zenészbarátja is. Brian Maynek agyvérzése volt, Patai Anna szült, Sebestyén Balázs borzalmas szövege miatt magyarázkodhatott, Majka azonnal megbukott az RTL Klubon, Árpa Attila pedig megházasodott. Ezek a sztárok, ezek a témák érdekelték a héten a bulvárlapokat.
Vágólapra másolva!

A TV2 idén immár ötödik alkalommal tűzte műsorára az Ázsia Expresszt Ördög Nóra műsorvezetésével. A szeptember 1-én indult szuperprodukció ezúttal a Fülöp-szigeteken és Tajvanban forgott. Az ázsiai kalandban ezúttal is készpénz, bankkártya és telefon nélkül, az otthon kényelmét hátrahagyva vágnak neki a nem mindennapi versenynek a sztárok - a TV2 műsorvezetői, Till Attila és Stohl András; Mikes Anna és Krausz Gábor, Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István, Laky Zsuzsi és Dietz Guszti, Sáfrány Emese és Béres Anett, Jolly és Szuperák Barbara, Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián, Zsigmond Angéla, tartalomgyártó és párja, Mészáros Bende. Szeptember 2-án kiderült, hogy a műsor ragyogó nézettséggel nyitott.

Sztárok a képernyőn - remekel az Ázsia Expressz
Sztárok a képernyőn - remekel az Ázsia Expressz
Fotó: TV2

Tőlük búcsúztunk a héten 

88 éves korában meghalt a T. J. Hooker című tévésorozat és a Navarone ágyúiban is látott színész, James Darren. 

Itthon a zenei világ gyászolt, meghalt az Apostol tagja, Pete László, vagy ahogyan sokan ismerték Totó. A szomorú hírt a zenekar közölte a közösségi oldalán. "Fájó szívvel búcsúzunk Pete László (Totó)!  Amíg éltél szerettünk, amíg élünk nem feledünk!" - olvasható az Apostol együttes közleményében.

Ugyancsak meghalt Lagzi Lajcsi zenésztársa és barátja, a Lagzi Laci néven ismert Kozelka László. "Kozelka Laci volt az egyedüli, akire tőlem a 'Lagzi' név átruházásra került. Nem feltétlenül a technikai vagy a hangszeres tudása, hanem mindenképpen az emberi személye és nagysága miatt döntöttem így" - mondta róla Lagzi Lajcsi.

Szintén heti hír volt, hogy 34 évesen meghalt a Rich Homie Quan néven fellépő rapper, Devontay Lamar DeQuantes, az atlantai szcéna ismert alakja.

Majka megbukott, az Ázsia Expresszben botrány volt

Ami a tévéműsorokat illeti, a napokban kiderült, mikor indul a Megasztár a TV2-n, Majka pedig az első adással elbukott az RTL Klubon, a Kalandra fal nagyon kevés nézőt érdekelt.   

Megvolt a TV2-n nagy sikerrel futó Ázsia Expressz történetének legnagyobb kiborulása is. A TV2 utazós-kalandos valóságshow-jának szeptember 4-i adásban két páros is durván összeveszett. Ahhoz képest, hogy csak pár napja megy az Ázsia Expressz, sokan már most kikészültek, nehezen bírják a megpróbáltatásokat, a koszos, ismeretlen helyen alvást, és a rendszeres, bőséges táplálkozás hiánya is idegesít sokakat. 

Szabózsófi, Szabó
Szabó Zsófi
Fotó: Szabó Zsófi Instagram

Megható és vicces pillanatokat, de a legnagyobb botrányokat is felidézte Szabó Zsófi és Istenes László a Mokka egykori műsorvezetőivel. A napokban volt 20 éve, hogy elindult a TV2-n a Mokka, Magyarország legnézettebb reggeli magazinműsora.

Szétesett VV-szereplő és botrányos szöveg Sebestyén Balázstól 

A héten egy súlyos esetről is írtak a bulvárlapok. Az RTL Klub bukott, pornómodellkedésből élő sztárja az utóbbi években lezüllött, folyamatosan iszik és drogozik. Újabb botrányos videóban üzengetett VV Virág, aki gyilkossággal fenyegetőzött, hisztérikusan, folyamatos káromkodás közepette. 

Sebestyén Balázs, SebestyénBalázs, rádió, rádiós
Végül belátta, hogy hibázott és elnézést kért
Fotó: Origo

A Balázsék című rádióműsor kedd reggeli adásában Sebestyén Balázs azzal viccelődött, hogy annyira idegesíti őt a szomszéd kutyájának ugatása, hogy legszívesebben megmérgezné vagy lelőné, vagy más kegyetlen módon végezné ki az állatot emiatt. A hallgatók azonban nem szórakoztak túl jól ezen a témán, sőt, annyira felháborította őket a műsorvezető, hogy feljelentették emiatt, így ő a szerdai adásban kezdett kínos magyarázkodásba.

A napokban az RTL Klub alkoholista színésze részegen fetrengett a nyílt utcán. Molnár Gusztáv a Corvin-negyedben, egy kuka mellett feküdt, amikor járókelők vették észre, majd mentő szállította el a helyszínről. Erről és jelenlegi helyzetéről beszélt szeptember első hetében a bukott színész.

Megasztáros kisbaba, esküvő és válás 

A Megasztárban 11 éves kislányként megismert énekesnő, Patai Anna énekes, rádiós műsorvezető és férje még a gimnáziumban találtak egymásra, és korán eldöntötték, hogy fiatalon szeretnének családot alapítani. A napokban meg is született Patai Anna első gyermeke.

Patai Anna szült, Árpa Attila viszont megnősült. A volt tévés producer, színész, realityszereplő a nála 19 évvel fiatalabb Czakó Alexandrát vette el. Árpa Attila korábban a TV2-n, A Nagy Őben kereste a boldogságot. 

Laár András
Laár András
Fotó: MTI/Kallos Bea

Árpa házasodott, a KFT együttes énekese viszont válik: Laár András 15 év után elköltözött a feleségétől. Jelenleg albérletben él, és állítólag nagyon élvezi az egyedüllétet. Úgy tűnik, már nincs esély a békülésre, az egykori házaspár ügyvédei már készítik elő a válási papírokat.

Heti hír volt, hogy tönkrement Szebeni István házassága -a  TV2 volt híradósa 12 év után már nincs együtt a feleségével. Szebeni István 2023 nyarán távozott a csatornától, közösségi médiás posztjaiban már csak a fiával látható.

A több tévéműsorban látott Lukács Miklós viszont úgy tűnik, boldog, a saját közösségi oldalán jelentette be a nagy hírt, hogy újra apai örömök elé néz a fiatal barátnőjével, Instagram-történetben tette közzé a fotót.

Cserpes Laura pedig egy ideje nagyon óvja a magánéletét, csak a napokban mesélte el a TV2 Tényeknek, hogy 2024. augusztus 31-én titokban férjhez ment. Az esküvőt Badacsonyban, szűk családi körben tartották, mindössze 50 vendéget hívtak.

Schobert Norbi a seregben

Mint írtuk, a 19 éves ifjabb Schobert Norbi úgy érezte, hogy kötelessége megvédeni a hazáját, ezért úgy döntött, hogy belép a magyar hadseregbe, amit az Instagram-oldalán is megosztott. "Ma hivatalosan is csatlakoztam a Magyar Honvédség területvédelmi tartalékos katonái közé, ugyanis aláírtam a szerződésemet a Bálna Honvédelmi Központban" - írta három hete. A napokban új képek kerültek elő róla, amint a seregben szolgál

Sztárok a kórházban 

Bódi Sylvi a szörfözés szerelmese, nem ritka, hogy kedvenc sportja közben baleset éri. Most egy ilyen esetről számolt be az Instagram-oldalán a legújabb bejegyzésében, össze is kellett varrni a sebét.

A Queen gitárosát, Brian Mayt kórházba szállították, miután agyvérzést kapott. A 77 éves rocksztár most beszélt arról, hogy a múlt héten be kellett vinni, a kisebb sztrók után átmenetileg nem tudta használni a bal karját.

A Queen gitárosa, Brian May
A Queen gitárosa, Brian May 
Fotó: NurPhoto via AFP

Bangó Marikát rohammentő szállította a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára, ahol azonnal megműtötték.

Ma pedig újra jön a Sztárban sztár 

Párbajokkal indult a különleges Sztárban sztár évad, többen könnyeztek vagy sírtak, voltak felemelő, megható és igen vicces pillanatok egyaránt. A Sztárban sztár All Stars első tizenkét énekeséből négyen már ki is estek, vasárnap tizenkét újabb énekes mutathatja meg, mit tud.

Vasárnap a TV2-n...

  • Dallos Bogi Nicole Kidmanként, 
  • Orsovai Reni mint Amy Winehouse, 
  • Völgyesi Gabi Edith Piafként, 
  • Sipos Tomi Deák Bill Gyula bőrébe bújva, 
  • Pál Dénes a Disturbed, 
  • Sári Évi pedig a Guns N' Roses egy dalával, 
  • Puskás Peti Oláh Ibolyaként, 
  • Emilio Tunyogi Orsiként, 
  • Cserpes Laura, mint Cserháti Zsuzsa, 
  • Vastag Tomi Tom Jonesként, 
  • Tolvai Reni mint Lara Fabian, 
  • Oláh Gergő pedig a Gipsy Kings szellemét megidézve szeretné elvarázsolni a zsűrit és a közönséget.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!