Dudás Miki kegyetlenül megvert, kómában fekvő édesapjának üzent az unokája

Dudás Miki
Dudás Miki édesapját durván megverték
Vágólapra másolva!
Az egykori olimpikon édesapját még nyáron, brutálisan verte meg hat férfi egy benzinkúton. Dudás Miki édesapja azóta kómában fekszik, állapota súlyos. Az eset Dudás Miki egész családját megviselte, lánya szívszorító üzenetet küldött nagyapjának.
Vágólapra másolva!

Dudás Miki pár nappal ezelőtt osztotta meg a megdöbbentő hírt, miszerint édesapját hat ismeretlen, - akikről később kiderült, hogy bokszolók- verte meg kegyetlenül egy benzinkúton. Az eset még augusztus 30-án történt. A rokkantnyugdíjas, 55 éves férfi állapota azóta sem javult, sőt jelenleg is kómában fekszik. 

Dudás Miki édesapja az egyik unokájával
Dudás Miki édesapja az egyik unokájával
Fotó: Dudás Miki/Instagram

Dudás Miki édesapja imádta az unokáit

A magyar világbajnok kajakozó szerint édesapja már soha nem lesz a régi, ez pedig hatalmas törés az életében. Nemcsak neki, de unokáinak is hiányzik a férfi, aki mikor még egészséges volt sokat foglalkozott a családjával.

"Képes volt érte arra is, hogy a hajnali 4 órás munkakezdése után még délután 3-4 órát játszóterezzen vele. Imádták egymást. 

Talán nem véletlen, hogy bár apukám eddig semmire nem reagált, a Narától kapott hangfelvétel lejátszása közben mosolyra húzódott a szája. 

A kislányom ezt üzente neki: 'Szia, papa, itt a Gyönyörűséged! Kérlek, ébredj fel és gyere haza!'" - mesélte a fejleményekről Dudás Mikor a Story.hu-nak.

Dudás Miki teljesen összetört

Az egykori sportoló érthető okokból nagyon maga alatt van, és megviselték a történtek. Hallotta, ahogy az apja feje a betonba csapódva széttörik. Másfél perc alatt ment tönkre a családja, édesapját lényegében pedig megölték. Dudás Miki a közösségi oldalán osztott meg pár órája egy szívszorító fotót az édesapjáról, akinek az ölében az egyik unokája látható. A képen a férfi egészséges, jókedvű, azonban ez már a múlté.

Az egykori sportoló követőit is megrendítette a hír, így egy emberként álltak Dudás oldalára, remélve, hogy édesapja minél előbb felébred.

Mérhetetlen sok erőt és kitartást kívánok nektek! Bízz benne,meg fog gyógyulni!

- írta egyikük.

"Nagyon sajnálom, ami Apukáddal történt" - jegyezte meg valaki.

Nincsenek szavak. Felfoghatatlan. Sok erőt!

- olvasható. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleményéből kiderült, hogy a feltételezett elkövetők mindegyikét másfél napon belül elfogták; egy férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt, míg öt másik férfit csoportosan elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!