Szívesen mutogatja formás melleit az Emily Párizsban egyik legvadítóbb színésznője - galéria

Vágólapra másolva!
Ashley Park nemcsak a sorozatban, hanem a magánéletben is szereti az extrán dekoltált ruhákat. Nézze meg a legdögösebb képeit!
Vágólapra másolva!

Ashley Park amerikai színésznő és énekesnő, akit leginkább színpadi és televíziós szerepei tettek világszerte híressé. Broadway-karrierje és televíziós munkája során sok elismerést szerzett, különösen az Emily Párizsban című sorozat hozott neki nagy ismertséget. 

Ashley Park
Ashley Park imádja a különleges, mélyen dekoltált ruhákat
Fotó: Ashley Park/Instagram

Mindy Chen karaktere a sorozat egyik legkedveltebb figurája. Ő Emily legjobb barátnője, és folyamatosan támogatja őt a párizsi kalandok során, a karakter különleges története és szerelmi élete mellett pedig a szexi, cseppet sem visszafogott öltözködése is érdekes. Ashley Park  nem csak a sorozatban, hanem a magánéletben is szereti az extrán dekoltált ruhákat. 

Nézze meg a legdögösebb képeit!

Mindy Chen a történet szerint gazdag kínai származású, de elmenekült családja nyomása elől, hogy szabadon élhessen egy másik országban. A sorozatban az ő karaktere több szórakoztató helyzetbe keveredik, de ezzel együtt drámaibb és mélyebb érzelmi pillanatai is vannak, főleg amikor énekesi karrierjéről vagy családi és párkapcsolatairól van szó. 

Mindy egy igazán színes, szenvedélyes személyisége és Ashley Park énekesi tehetsége egyedülálló kombinációt ad a sorozathoz, sok rajongó szerint ő az egyik legszórakoztatóbb elem az egész produkcióban, nagyon sokan kedvelik világszerte.

Mindy Chen karaktere a sorozat egyik legkedveltebb figurája
Mindy Chen karaktere a sorozat egyik legkedveltebb figurája
Fotó: Ashley Park/Instagram

Ashley Park sokoldalú tehetség

A színésznő sikeresen lavíroz a Broadway és a televíziós világ között, és egyre nagyobb elismerést kap mindkét területen. Énekesnőként is nagyon tehetséges: az egyik legismertebb előadása az Emily Párizsban sorozatban a La Vie en Rose, Edith Piaf ikonikus dalának feldolgozása, amit az első évadban hallhatunk tőle egy kávéházban.  Az újabb évadokban több másik dalt is előadott, például a Dynamite című BTS sláger egy akusztikus verzióját, valamint számos más népszerű feldolgozást.

Emily Párizsban folytatja? A Netflix bejelentette az új évadot

Szeptember 17-én bombahírrel indította a napot a Netflix, ugyanis a világ kedvenc Emilyje nagy bejelentést tett: a streamer az Emily Párizsban oldalán egy videóval jelentkezett be, ahol a főszerepet alakító Lily Collins egy eszpresszós csészével és péksüteménnyel ül egy római háztetőkre néző erkélyen. 

Nincs olyan hely, mint Róma!"

– üzenete Collins, miközben kortyol egyet a kávéjából, és felfedi az 5-ös számot a csésze alján. A videóval egyértelművé vált, hogy divatdiktátorunk szakmai és szerelmi kalandjai tovább folytatódnak a Netflixen egy ötödik évaddal, ahol folyamatosan rekordokat dönt a sorozat.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!