Súlyosan megsérült a Kőgazdag fiatalok szereplője, kórházba került

PSG Ogli
PSG Ogli
Fotó: Instagram
Vágólapra másolva!
PSG Ogli egy futballmeccsen sérült meg, műteni kellett. A Kőgazdag fiatalok október 14-én tér vissza a TV2-re.
Vágólapra másolva!

A Kőgazdag fiatalok szereplője, PSG Ogli egy napra jött haza Dubaj és Mexikó között, egy meccs miatt, de elszakadt a keresztszalagja. "Volt műtét, minden... egész nagy trauma volt életemben, az első ilyen. Otthon voltam hónapokon keresztül, nagyon rossz volt" - magyarázta a TV2 Titkok Ramónával újabb adásában. Rehabilitációra járt, figyelt az orvosokra: "Amit elhatározok, abban szorgalmas vagyok, nem linkeskedek" - tette hozzá.

Visszatér a Kőgazdag fiatalok, benne PSG Ogli
Visszatér a Kőgazdag fiatalok, benne PSG Ogli 
Fotó: Instagram 

A realityszereplő szívesen henceg azzal, mennyi pénze van, de az érettségit kerüli. "„Néha szokta mondani anyám, hogy kisfiam, most már estin tedd le, mire én mondom, hogy dehogy teszem, hagyjál már békén a hülyeségeiddel... Ezt tényleg nem. Kimondja, és olyan ideges leszek… nekem iskolaundorom volt, egy berögzült betegség. Mindig beteg voltam, egész évben beteg voltam” – magyarázta PSG Ogli, akit továbbra is dühít, ha valamelyik rokona az érettségi felől érdeklődik. 

Mint a TV2 műsorában elmondta, a háziorvos rendes volt vele, bármikor kiírta egy hétre egy kis megfázással, ráadásul gyakran alkalmazta a trükköt, hogy a hőmérőt a meleg radiátorra tette. A Kőgazdag fiatalok szereplője. „Kis köhögéssel kiírt egy hétre, én meg otthon pipázgattam” – magyarázta. Erről itt nézhet videót.

Egy másik előzetesben arról beszél, hogy milyen a viszonya a Dancing with the Stars táncosnőjével, Szőke Zsuzsival, ugyanis vele készül a TV2 nagy táncos show-jára. Itt vannak a részletek.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!