Meghan Markle egyre szánalmasabban viselkedik

Meghan Markle
Vágólapra másolva!
Harry herceg felesége már jó pár éve a leggyűlöltebb sztárok táborát erősíti. Meghan Markle legutóbb egy gálán okozott botrányt a megjelenésével, ahol többek szerint is Katalin hercegnét utánozta.
Vágólapra másolva!

Harry herceg és felesége nem véletlenül szorultak perifériára a királyi családnál. Meghan Markle az egyik leggyűlöltebb személy lett az elmúlt években, aki próbál mintapolgárként viselkedni, egyre nevetségesebbé teszi magát. Sussex hercegnője mindent megtesz annak érdekében, hogy jobb színben tűnjön fel, és ismét a középpontba kerüljön, azonban ez többségben fordítva szokott megtörténni.

Meghan Markle
Fotó: https:/Instagram.com/meghan.markle.official/

Meghan Markle Katalin hercegnét utánozza?

A minap egy gyerekkórház ünnepi eseményére volt hivatalos Los Angelesben, azonban megjelenése már azonnal beszédtéma volt. Meghan Markle ruhája ugyanis nem egy hercegnőhöz illett, mélyen ki volt dekoltálva, többek szerint pedig egyáltalán nem illett a nívós eseményhez. A piros Carolina Herrera kreálmányt még 2021-ben viselte Harry herceg felsége, azonban a ruhát átalakították. Az internetezők szerint ezzel a lépésével Katalin hercegnét akarta utánozni, ugyanis sógornője az, aki minél többször igyekszik felhívni a figyelmet a környezettudatosságra. Sőt, egyesek szerint csupán a fotó kedvéért jelent meg a gálán, ugyanis amilyen gyorsan érkezett, úgy ugyanolyan gyorsan távozott. 

Markle egy korábbi interjújában kiemelte, hogy nagy támogatója az újrahasznosításnak, ezt pedig a ruháin is igyekszik hangsúlyozni - írja az Express

"Azokon az eseményeken, amikor reflektorfényben vagyok, odafigyelek minden egyes részletre. Viseleteimmel szeretném támogatni azokat a kevésbé ismert tervezőket, akikkel jó barátságban vagyok, vagy olyan feltörekvő márkákat, akik addig nem kapták meg azt a figyelmet, amit megérdemelnének" - mondta. 

Meghan Markle viselkedése miatt többen is sírtak

Egy interjúból nemrég kiderült, hogy Markle nemcsak a közvéleménytől, de az alkalmazottaitól is gúnynevet kapott, ugyanis felettesként sem rajonganak érte az alkalmazottai.

Meghan parancsolgat, nem hallgat másokra, és egyszerűen átgázol az embereken.

Láttam, ahogy felnőtt férfiak sírnak miatta" - osztotta meg egy informátor.

Hozzátette, a személyzet Duchess Difficult néven emlegeti Markle-t, ami Nehéz hercegnét jelent, ugyanis egy  igazi diktátor, aki nemcsak rossz főnök, de mindenért másokat hibáztat. 

A beszámolót a pár egyik tagja sem kommentálta, azonban Meghan Markle egy közeli barátja megosztotta, hogy Sussex hercegnéját megviselték a híresztelések, és teljesen összetört. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!