Noszály Sándor hazatért Amerikából, azonnal orvoshoz vitték

Noszály Sándor
Noszály Sándor
Vágólapra másolva!
Noszály Sándor egykori teniszcsillag hazaért Magyarországra, és szakorvosok irányításával elkezdte azt a kezelést, amely bipoláris betegsége stabilizációjához szükséges – közölte a testvére, Noszály Andrea. A sztár az utóbbi napokban zavaros videókkal jelentkezett a közösségi oldalain.
Vágólapra másolva!

Amint arról korábban beszámoltunk, a magyar teniszező nagy bajban lehet, ugyanis összetűzésbe keveredett a Los Angeles-i rendőrséggel, akik le is tartóztatták, barátai értesítették a hatóságokat Noszály Sándor ijesztő viselkedése miatt. Nemrég Amerikába utazott, de nem árulta el, milyen célból. 

Érkezése után hamarosan megtörtént az incidens a hatóságokkal, majd az eset után Noszály Sándor rendkívül furcsa videókat osztott meg a közösségi oldalán, melyre sokan felfigyeltek, és nagyon aggasztónak tartották, hiszen teljesen összefüggéstelenül beszélt, és zavartan viselkedett. 

Sokan nem értik, mi történhetett vele az elmúlt pár napban, amitől kifordult önmagából.

Testvére, Noszály Andrea most at közölte a story.hu-val, hogy a sztár hazaért Magyarországra, ahol megkezdődött az orvosi kezelése: "A családom nevében ezúton szeretnék tájékoztatni mindenkit, hogy Sanyi hazaért Magyarországra, és szakorvosok irányításával elkezdte azt a kezelést, amely bipoláris betegsége stabilizációjához szükséges. 

Sajnos Sanyi életét már hosszú évek óta megkeseríti ez a nagyon összetett és sok tévhittel övezett betegség, amelynek öcsém egy kifejezetten kritikus időszakát élte át az utóbbi napokban

– közölte Noszály Andrea.

A Magyar Nemzet emlékeztet, hogy 

Noszály Sándor az egyik drámai hangvételű üzenetében azt is kimondta, hogy volt felesége, Novák Heni miatt került újra mélypontra, majd órákra eltűnt, a telefonját kikapcsolta, és elérhetetlenné vált az Instagram-oldala.

 Végül kedd reggel került elő ismét, amikor – mintha mi sem történt volna – bejelentette, hogy úton van a repülőtérre, és elindult Magyarországra.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!