A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Nyolcadik születésnapját ünnepli a TV2 Csoport négy kábelcsatornája

tévézés
Fotó: Origo
Vágólapra másolva!
Nyolc éve indította el a TV2 Csoport négy csatornáját, a Zenebutikot, a Prime-ot, a Spíler TV-t és az Izaura TV-t. A sport-, a film-, a sorozat- és a zeneimádók csatornái azóta is képernyő elé ültetik a nézőket.
Vágólapra másolva!

Három csatornát indított 2016 augusztusában a TV2 Csoport, a Spíler TV, az Izaura TV és a Zenebutik után szeptemberben jött a Prime. A nézők láthatóan megszerették a specifikus tartalmakat, amit a legfrissebb adatok is bizonyítanak. 2024 első féléves nézettségi adatai szerint a Prime az 5. legnézettebb kábelcsatorna volt a 18-59 éves nézők körében, teljes napon. Az Izaura 1,3%-os átlag közönségaránnyal a középmezőnyben zárt a csatornák nézettségi versenyében. A Spíler 1 és a Zenebutik szintén növelte a TV2 Csoport kumulált közönségarányát az első félévben.*

2016. augusztus 13-án egy élő Hull City – Liecester City Premier League meccsel indult el a Spíler TV. Az elmúlt nyolc évben folyamatos fejlődés után, immár két csatornával és jelentős digitális platformmal szolgálja ki a sportimádók kedvenceit a kábelcsatorna. 

A 2016-ban megszerzett angol Premier League továbbra is a kínálat koronaékköve,

 míg ezen felül 2018 óta a spanyol La Liga otthona is a TV2 Csoport férfias szórakozást kínáló csatornáin van. A lassan közel egy évtized alatt végig prémium sportjogok birtokosaként fejlődött a Spíler brand - írta közleményben a TV2 Csoport.

A Spílerek jövője is tartalmas lesz, hiszen hosszútávú szerződéseket kötött a csatorna, így látható lesz a Premier League, Emirates FA-kupa (Szoboszlai Dominikkal és Kerkez Milossal), a Nemzetek Ligája vagy éppen az európai válogatottak selejtező meccsei is, valamint a La Liga is a kínálat részét képezi. Ezen felül a dinamikusan fejlődő szaúdi liga, és Szoboszlai Dominik csapatának klubtévéje, a Liverpool TV is a Spíler felületein érhető el.

A férfias szórakozást népszerű sorozatok teszik teljessé. A szülinapi hét pedig igazán izgalmas lesz a Spílereken, hiszen csütörtökön este elkezdődik a La Liga 2024-25-ös évada, az augusztus 16-i hétvégén pedig 

elindul a Premier League is, Szoboszlai Dominik és a Liverpool szombaton lép majd pályára.

2016. augusztus 14. óta a romantikus kikapcsolódásra vágyók az Izaura TV kínálatában bízhatnak. Régi nagy kedvencek és premierek is garantálják a szerelmes pillanatokat immár 8 éve. A retro kedvelők a mostani kínálatban A szerelem ösvényein kalandozva kapcsolódhatnak ki, szeptember 12-től pedig érkezik egy nagy klasszikus, a Rosalinda, ami 16:55-től lesz majd látható - áll a közleményben. 

A török sorozatok közül jelenleg A csodadoktor ülteti a képernyők elé a műfaj szerelmeseit, de szeptember 17-től érkezik 20:55-kor a Megtévesztve, Vahide Perçin az Anya és a Remények földje sztárjával. Szeptember 25-től pedig 22:00-tól A csapda, Akin Akinözüvel, a Bosszú csapdájában és A sors útvesztői, valamint Talat Bulut, a Tiltott gyümölcs sztárjával. Ha pedig valaki a sorozatok mellett romantikus mozikkal kapcsolódna ki, vasárnap esténként 21 órától premier filmekkel megteheti.

A 8. születésnapját ünnepli a Zenebutik csatorna is. 2016. augusztus 15-én egy Zaporozsec dallal indult útjára a zenefolyam. Az elmúlt időszakban a csatorna nézői a hazai szórakoztató zenészek krémjével találkozhattak, rendszeres fellépő a kábelcsatornán többek között Jolly és Szuperák Barbie, Fásy Ádám, Márió, a harmonikás, Lajcsi, Péter Srámek, Nótár Mary, Matyi és a Hegedűs. 

A Zenebutik nézői ezután is a megszokott jó hangulatú zenés műsorokkal találkozhatnak kiegészülve a TV2 korábbi nagy sikerű tartalmaival, mint a Nagy Duett, az Ének iskolája vagy az Irigy Hónaljmirigy show-k.


Ősszel érkezik Szögeczki Ágival az Élet dalos oldala című műsor, ahol a 90-es és a 2000-es évek legendáival beszélget, valamint elindult a Zenebutik Retro Mix válogatás műsora, melyben két népszerű lemezlovas - DJ Lotters és Mr. Shaba - keveri a legjobb buli és retró slágereket. Augusztus végén pedig vadonatúj epizódokkal érkezik Fásy Ádám legendás műsora, a Zeneexpressz.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!