Mikes Anna hatalmas bejelentést tett a Dancing with the Stars című műsorról

Mikes Anna
Vágólapra másolva!
A TV2 hétfőn leplezte le, hogy mely sztárok és profi táncos partnereik fognak majd versenyezni a Dancing with the Stars ötödik évadában. Mikes Anna neve nem hangzott el, az okokról pedig maga Krausz Gábor párja mesélt a közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

Mikes Annát a TV2 nézői még a Dancing with the Stars című műsorban ismerhették meg, ahol négy évadon keresztül tökéletes táncpartnere volt a sztároknak, és mindenben igyekezett segíteni nekik. Mikes Anna a legutóbbi, negyedik évadban annyira közel került Krausz Gáborhoz, hogy idén vallották be a műsor után, hogy egymásra találtak a műsornak köszönhetően. 

Mikes Anna és Krausz Gábor
Mikes Anna és Krausz Gábor nyerte a negyedik évadot
Fotó: Mikes Anna/Instagram

Mikes Anna megszólalt a a Dancing with the Starsról

Hétfőn tartotta meg a TV2 a Dancing with the Stars sajtótájékoztatóját, ahol tíz profi táncos és sztár párjaik versenyeznek majd egymással. Azonban Mikes Anna nem volt jelen az eseményen, a rajongók pedig teljesen összetörtek. Az okokról, miszerint miért nem szerepe majd a műsorban a TV2 sztárja a közösségi oldalán számolt be: 

Idén sajnos már nem fogok szerepelni a Dancing With The Stars műsorában.

Bár a felkérést a TV2-től megkaptam, hosszas mérleges után úgy döntöttem, hogy nem vállalom a szereplést. Őszintén bevallom, hogy a szívem szakad meg, hiszen az elmúlt négy évad nagyon sok élményt, érzést és a közönség szeretetét jelentette nekem. Minden porcikámmal imádtam, magaménak éreztem ezt a műsort. A kollégáim a barátaim lettek és azon túl, hogy tavaly a trófeát is hazavihettük Gáborral, megtaláltuk egymásban a szerelmet is" - kezdte a bejegyzésében.

Aki ismer engem, az pontosan tudja, hogy csak azokra a felkérésekre mondok igent, amit szívből tudok csinálni. 

Idén ez most nem menne, mert úgy érzem, a szereplésem nem a táncról szólna, hanem a bulvárról. Ebből pedig én szeretnék kimaradni. 

Számomra a magam, és családom nyugalma a legfontosabb, köszönöm mindenkinek a megértést és az eddigi támogatást" - írta a táncosnő.

Kiemelte azt is, hogy a csúcson kell abbahagyni a szereplést, és úgy érzi, hogy habár rengeteg szép emléket hozott a műsor, ideje volt befejezni. 

Kik versenyeznek idén?

Dancing with the Stars című világsikerű, eredeti formátumának magyar szériája október 26-tól folytatódik a TV2-n Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András műsorvezetésével. Ezúttal is szombat esténként zajlik majd a küzdelem a Dancing with the Stars idei trófeájáért és eldől, hogy a tavalyi széria után idén is férfi győztest ünnepelhetünk, vagy a hölgyek visszaveszik a legjobb táncosnak járó elismerést a nem mindennapi showműsor fináléjában.

 

Az idei évadban a következő párosításokat láthatják a nézők:

  • Szabó Zsófi és Andrei Mangra
  • Kucsera Gábor és Stana Alexandra
  • Mihályfi Luca és Hegyes Berci
  • PSG Ogli (Papp Olivér) és Szőke Zsuzsanna
  • Törőcsik Franciska és Baranya Dávid
  • Kamarás Norbert és Sebesi Daniella
  • Tóth Gabi és Papp Máté Bence
  • Whisper Ton és Tóth Katica
  • Hosszú Katinka és Suti András

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!