Helycserés támadás

Vágólapra másolva!
Fordulni látszik a kocka, ugyanis azok akik eddig az eseti jellegű ítélőszéket alkották helyet kell, hogy cseréljen a bűnösökkel. 
Vágólapra másolva!

Így most Ágica, Tommyboy, Segal, Marcsi, Szilvi, és Csaba öltözhet gyorsan, Pandi, Leo, Frenki, és Katka számára pedig véget ért a fagyoskodás. Milo még mindig a nappaliban marad, ő nem tart a többiekkel., ugyanis ő még nem vallott bűneiről.

Forrás: RTLKLUB

Új képek

Az újdonsült rabok érdekes módon különösebb megjegyzés nélkül tűrik sorsuk hirtelen változását. Marcsi az egyetlen, aki még fel sem ébredt, a mai nap folyamán, ezért most kénytelen Ágica sipító hangjára eszmélni: "Marcsi, - méltatlankodik a lány - kelj már fel. Ezt nem hiszem el. Mennünk kell a szaunába. Siess". Azonban nem érte be ennyivel, még hozzátette: "Ezért kuruttyolsz te állandóan éjszaka, mert állandóan ilyen sokáig alszol". A fekete kislány némán tűri a leteremtést, szegény azt sem tudja még hol van. Lassan összeszedik magukat, és távoznak.

Forrás: RTLKLUB


Most pedig eljött Milo ideje. Bevallja, hogy legnagyobb bűne, hogy megcsalta a barátnőjét, és simán tagadta. A döntő bírák úgy gondolják, hogy ezért bizony vezekelni kell, úgyhogy az új fiú is a szauna fogságába esik, méghozzá úgy, hogy Szilvi ezáltal felszabadul.


A házban maradtaknak közösen ki kell találniuk, hogy mi legyen a fogva tartottak büntetése, és ítéletet kell hirdetni. Leo tornasorba állítja a fegyenceket, és úgy viselkedik, mint egy komplexusos tornatanár. Közli, hogy magaslest kell építeniük, valamint egy vadász jelenetet előadniuk, élő, vagy elhullott állatokkal fűszerezve a produkciót. Majd kilátásba helyezi, hogy minél hamarabb megvannak a feladattal, annál több lesz a pihenő. Ha más nem, ez biztos motíválja majd őket.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről