Anett utálja a férfiakat

Vágólapra másolva!
Anett ki van borulva. Tegnap sírdogált a szaunában, nagyon megbántódott, mikor a kérdőíven négyen is a legkevésbé őszinte lánynak tartották. Elképzelése sem volt róla, ennek mi a lehet az oka. Aztán ma reggel Leóval beszélgetve megtudta, hogy Csaba korábban rajongva beszélt a lányról, nagyon várta így a többi lakó azt gondolhatta, hogy a lány átejtette a közkedvelt lovászt. Ezek az érzelmek még a lányt is meglepték.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Anett arcai

"Meg is lepődtem, mert rámfekszik, mint egy pár szokott , pedig nekem már régóta nincs barátom és egyedül alszom. Nagyon kellemetlenül éreztem magam."
Aztán elérkezettnek látta az időt, hogy az érintettel is tisztázza a helyzetet:
"Csaba, sokszor elmondtam, és nem viccből: ha bepróbálkozol nálam, nem leszünk barátok sem."
A korábbi két találkozás emlékét kicsit másképp őrizték meg magukban: "Az egy dolog, hogy téged tartalak a legjobb pasinak, de ezt nem jelent semmit."
Külön dühös volt azért, mert úgy érzi Csaba korábbi kijelentései miatt most mindenki utálja őt, a tegnapi kérdőíven ezért tartották sokan a legkevésbé őszintének.
"Úgy állítottad be, mintha bejönnék és járni fogunk, itt meg meggondoltam magam"

Csaba próbálta védeni magát, megértően hallgatta, aztán a maga igazát védendő, még Ágicát is behozatta, hogy megnyugtassa a szőke lányt, nem mondott semmi rosszat. Próbálta győzködni hogy ő félistennőnek tartja a lányt, még két találkozás után is, és nem vette észre, hogy miatta mindenki rosszul értékeli őt.
A feldúlt leányzó viszont még egypár tucatszor elismételte bánatát, és nem tűnt úgy, hogy igazán meg lehetne megnyugtatni, el is ismerte, ezt ki kell beszélnie magából.
"Az összes pasi ilyen, elmondom, mit érzek, és nem értik a lényeget. Ezért nincs szükségem pasira, egyáltalán."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!