Parkolni próbált a pocakos férfi Nyíregyházán, de olyan részeg volt, hogy alig állt a lábán - videó

részeg
Vágólapra másolva!
Ittas állapotban elkövetett járművezetéssel vádolják azt a nyíregyházi férfit, aki az egyik helyi presszóban nagyobb mennyiségű szeszes italt fogyasztott, majd autójával megpróbált beállni a társasházi lakásának udvarára.
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint a férfi idén június közepén egy helyi presszóban sört és röviditalt fogyasztott. Ezt követően autójába ült, és belvárosi lakására indult. Ittassága miatt a forgalommal szemben közlekedett az utcájukban.

Hazaérve nehézséget okozott neki beparkolni a társasház udvarára, amit észleltek az utca lakói, és egyikük felvételt készített. A közelben lakók értesítették a rendőrséget is: a járőrök néhány percen belül a helyszínre érkeztek, ahol előbb szondát fújattak a vádlottal, utána pedig vér- és vizeletvételre előállították a kórházban.

A férfi vérében 2,6 ezrelék alkoholkoncentráció volt a vezetéskor, amely súlyos fokú ittas állapotnak felel meg. A gyanúsítotti kihallgatáson a férfi tagadta, hogy ittasan vezetett, azzal védekezett, hogy kizárólag azt követően fogyasztott alkoholt, hogy a társasház udvarára beparkolt.

A vezetői engedélyét már a helyszínen elvették, az ügyészség pénzbüntetésre és vezetéstől eltiltásra tett indítványt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!