![](https://cdn.origo.hu/2023/11/BRbTtSU8tkqpEl6E7IKo0doOB1s02fEUgtsYEVfTdj0/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzA1MDM2ZjMyMzNlOTQwYWZhN2U5YzkyNjhhMzAxM2Zh.webp)
Az illatos fahéj egyike a legrégebbi ízesítőknek, aromája édeskés, csípős, kissé fanyar.
Aranyérmes lett a magyar pezsgő, emberi sejtekből készítettek steaket és piacra dobták az avokádós sört. Gasztro-összefoglaló.
Egy sós ételnek, egy frissítő italnak és egy lakáskelléknek egyaránt extravagáns eleme lehet.
Mindhárom alapanyag gazdag antioxidánsokban.
Támogatja az emésztést, az anyagcserét és a méregtelenítést.
Gyógynövényekből és gyümölcsökből készülnek gyorsan és egyszerűen.
Jót tesz az egészségnek. Kóstolta már a fahéjas padlizsánkrémlevest?
Három megszokott és tizenegy szokatlan ízesítési módot ajánlunk.