húsvét 2024. 03. 06.
Fontos hír érkezett húsvét előtt a sertéshúsról
Hamarosan asztalra kerül a sonka, ezért lényeges, ami a húsipari szövetség tájékoztatóján hangzott el.
![](https://cdn.origo.hu/2024/03/Kv9oBcAfbl3PuzuUNR6sRRdnIgpgmHqn4mhCv46UKtU/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzVmMzg0NmZiM2ZlOTQzMzVhMGYxZWQ5NmNjZDU5MDA3.webp)
Hamarosan asztalra kerül a sonka, ezért lényeges, ami a húsipari szövetség tájékoztatóján hangzott el.
A húságazatot exportnehézségek sújtják, ennek ellenére még növekedni is tudott tavaly.
A visszaesésben döntő szerepe volt a baromfiinfluenzának.
Virslinek csak az a húskészítmény nevezhető, amelynek hústartalma legalább 51 százalék feletti.