fermentálás 2024. 08. 03.
Fermentált ételek: nemcsak finomak, de nagyon egészségesek is
Nemcsak finomak, de nagyon egészségesek is.
Nemcsak finomak, de nagyon egészségesek is.
Ezúttal az extrán ropogós változat elkészítésének a lépéseit mutatjuk be.
Most egy kis csavarral mutatjuk be, hogyan tehetjük el későbbre kedvenc zöldségünket.
Ha ön is éppen egy újabb adag, ínycsiklandó savanyúság előkészítésén fáradozik, érdemes előtte ezt elolvasnia.
Nemcsak finom, hanem nagyon egészséges is.
Videón mutatjuk a lépéseket.
Pár évvel korábban már árulták, most újra visszahozzák.
Nagy előnye, hogy rendkívül egyszerűen készül, és jó nagy adaggal lehet belőle gyártani.
Idegen anyag lehet egy savanyúságban.
Kövesse a lépéseket, tegyen el ön is céklát télire.