A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Nincs több mentség, mostantól nem hanyagolhatja el a weboldalt

laptop
Nehéz ügy, de most kaphat segítséget a honlapszerkesztésben
Vágólapra másolva!
Díjmentes szakmai segítséget nyújt a Telekom minden felhasználónak, aki regisztrál a Webkönnyen szolgáltatás próbaverziójára. Vagyis ingyen elkészíti a céges honlapját, ha erre van igénye.
Vágólapra másolva!

Egy alkalomra szóló ingyenes tanácsadást nyújt a Telekom minden olyan vállalkozásnak, amelyik most készíti el a weboldalát. A szolgáltatás nem automatikus, a cégnek regisztrálnia kell a Webkönnyen próbaverziójára, majd igényelnie a segítséget.

A Telekom egy korábbi kutatásából kiderült, hogy a honlap elkészítése – illetve elkészíttetése – kapcsán a válaszadók 42 százaléka az időt tartja a legnagyobb akadálynak, 33 százalék pedig a megfelelő szakértő hiányára hivatkozik.

Nehéz ügy, de most kaphat segítséget a honlapszerkesztésben Forrás: --

A kisvállalkozások ötödénél maga a vállalkozó készítené el a honlapot, 11 százalékuknál egy munkatársat bíznának meg ezzel, 28 százalékuk ismerőssel vagy rokonnal oldaná meg a kérdést. Alig minden ötödik, a kkv-k 21 százaléka fordulna szakértőhöz.

Ezt látva döntött úgy a Telekom kis- és közepes vállalkozások üzletága, hogy a Webkönnyent további kedvezményes szolgáltatással bővíti ki, hogy minden megnevezett akadály elháruljon a cégek online működése útjából.

A Webkönnyen honlapszerkesztőt, webtárhelyet és saját webcímet tartalmaz. Felhasználóbarát és könnyen testreszabható. Így akár maga a vezető vagy egy kollégája is menedzselheti a napi feladatok között.

A nyár végéig a weboldalkészítésre vonatkozó díjmentes szolgáltatás is része a csomagnak. A Telekom grátisz tanácsadói ajánlata 2016. augusztus 31-éig érvényes.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!