Rossz hír a rajongóknak, szakmát váltott az OnlyFans kedvenc nagymamája

Vágólapra másolva!
Az OnlyFans oldalon ismerté vált pornómodell nagymama, Gina Stewartank elege lett abból, hogy mindennap tökéletesnek kell lennie a felvételeken, fotózásokon, ezért úgy döntött, hogy szakmát vált. Az új foglalkozásával mindenkit meglepett, de azért a rajongóit sem hagyja erotikus képek nélkül.
Vágólapra másolva!

Az 53 éves pornómodell óriási népszerűséget szerzett az OnlyFansen, mint a világ legdögösebb nagymamája, hiszen sokkal fiatalabbnak tűnik a koránál. Most azonban úgy dönt, hogy változtat az életén. Bevallása szerint elege lett abból, hogy mindennap tökéletesnek kell lennie. Nem akarja többé naponta megcsinálni többek között a haját vagy a körmeit, hogy kielégítse a rajongói igényeit, és a stresszből is elege lett. 

Ezért úgy döntött, hogy leszerződik egy mesterséges intelligenciával foglalkozó céggel, majd megalkották a 28 éves, kaliforniai Ginát. 

1000 valódi fényképet használtunk fel rólam minden szögből és meztelenül. Hosszú ideig tartott amíg megalkottuk, de az eredmény egészen lenyűgöző

 – mondta a pornómodell. Ezek után egy hónapon keresztül, mindennap tett ki új képet az MI-vel generált képekből és kiderült, hogy a rajongóinak nagyon tetszett, és megnőttek az előfizetések is - írja a Daily Mail

Ginának ezek után már arra volt ideje, hogy valami egészen újba is belevágjon. Bejelentette, hogy énekesi pályába kezdett, és már be is mutatta az első dalát „In Malibu Under the Starry Night” címmel, és nem sokára debütál az első albuma is. 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy luxusprostituált is milliókat keres, pedig gyakran le sem fekszik a kuncsaftjaival. 

A 29 éves, Sydney-ben élő Harper Valentine elmondta, munkájának nem a leghangsúlyosabb része a szex. Vannak olyan magányos férfiak, akik nem kifejezetten szexpartnert, inkább barátot keresnek, beszélgetésekre, szórakoztatásra, esetleg közös hobbikra vagy bulizásra vágynak. Harper pedig minden ügyfelének azt nyújtja, amire leginkább szüksége van. Volt, akit elkísért egy-egy koncertre, de olyan is akadt, akivel egész este videójátékoztak.

A lány elmondta, hogy bár a munkájának része a szex, de nem azon van a hangsúly, sok férfinál ugyanis egész más dolgok élveznek prioritást: egy mély beszélgetés, egy jó bulizás, vagy egy közös vacsora. Sőt, húszból egy férfi egyáltalán nem is vágyik szexre, sokkal inkább egyfajta játszópajtást keres, hogy közösen videójátékozzanak, vagy együtt járjanak fesztiválokra, koncertekre, és más rendezvényekre. 

Sokan a szexipar felé fordulnak, hogy több pénzt keressenek, nemcsak escortmunkával, de például OnlyFans modellként keresnek annyi pénzt, amiről korábban álmodni sem mertek. 

Ahogy azt is megírtuk, hogy rengeteg OnlyFans modell vállalkozik plasztikai műtétre azért, hogy még több előfizetőjük legyen, és így több pénzt kereshessenek. Vannak azonban olyan pornómodellek, akik az első beavatkozás után nem tudnak leállni, és addig plasztikáztatják magukat, mire teljesen felismerhetetlenek lesznek.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!