Kezdő lendület 0%-os hitellel

Web
Vágólapra másolva!
Szerezze be induló vállalkozása eszközeit kamatmentesen az MFB KKV Technológia Hitelprogrammal!
Vágólapra másolva!

Megálmodta, megtervezte és elindította vállalkozását, de valami még mindig hiányzik? Egy gép vagy az informatikai háttér? Legyen szó cukrászdáról, fodrászatról vagy éppen egy webshopról, a Magyar Fejlesztési Bank rendkívül széles körben felhasználható egyszerűsített hitele lehet a megoldás.

Az MFB KKV Technológia Hitelprogramjának az a különlegessége, hogy kezdő vállalkozásoknak is kínál előnyös feltételű forrást. Ez azért fontos, mert az induló vállalkozások a piaci hitelezőktől jellemzően szigorúbb feltételekkel, kisebb mértékben számíthatnak külső finanszírozásra.

Az ügyintézés ráadásul gyors, hiánytalanul beadott dokumentumokkal akár 30 nap alatt eljuthat a szerződéskötésig. Az MFB KKV Technológia Hitelprogramban 10 százalékos önerő mellett 1 millió forinttól 25 millió forintig terjedő összeg igényelhető 5-7 éves futamidőre, garantáltan 0%-os kamattal és THM-mel. A legfrissebb könnyítés eredményeként pedig az eszközbeszerzésre felvett kölcsön előlegként 100%-ban kifizethető a szállítónak.

Az uniós forrásból 80 milliárd forintos kerettel meghirdetett hitelprogram célja a magyar KKV-szektor fejlődésének és versenyképességének javítása, mivel e vállalkozások fontossága és súlya megkérdőjelezhetetlen a nemzetgazdaságban, legyen szó akár foglalkoztatásról, hozzáadott értékről vagy innovációról. A kedvező feltételű hitelt a magyar cégek legszélesebb köre veheti igénybe, az MFB szakértői csapata pedig igen jelentős tapasztalattal és tudással rendelkezik a vállalkozások fejlesztése és hitelezése terén, így hozzáértő pénzügyi partnerként tudnak a hozzájuk forduló vállalkozások igényeire és lehetőségeire szabott kölcsönt kínálni.

Kész a terve? Ha vállalkozása életképes, az MFB-ben rugalmas pénzügyi partnerre találhat! A kölcsön országszerte több mint 600 MFB Pontban igényelhető. A hitelprogram részletes dokumentációját az MFB honlapján is megtalálja: www.mfb.hu.

Forrás: Origo

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!