A kamerában felejtett kazetta buktatta le a betörőket

Vágólapra másolva!
Egy videokamera buktatott le két betöréssel gyanúsított férfit Dunaújvárosban. Az egyik férfi ugyanis egy olyan, valószínűleg lopott videokamerát adott be egy bizományi áruházba, amelyben egy kazettát felejtettek. A kazettán pedig az egyik betöréssel gyanúsított férfi is szerepelt.
Vágólapra másolva!

Három évvel ezelőtti betöréssel gyanúsítható két férfi nyomára bukkantak a dunaújvárosi rendőrök. A gyanú szerint a két férfi 2000 decemberében Dunaújvárosban betört egy családi házba, ahonnét műszaki cikkeket, köztük egy videokamerát, ékszereket és egy robogót vittek el - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

A kamerát idén egy dunaújvárosi bizományi üzletben próbálták értékesíteni. A kamera tulajdonos azonban felismerte korábban ellopott kameráját, amelyben egy kazettát is találtak. A felvételeken több férfi is szerepelt, köztük az is, aki a boltban hagyta a kamerát.

A rendőrségi kihallgatáson a betöréssel gyanúsított férfi beismerő vallomást tett, és azt állította, hogy egy társával együtt rabolta ki a házat három éve. A vallomásban megnevezett férfit azonban tagadja, hogy köze lenne az esethez.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!