Az európai baloldal megint a háborúra szavazott

Ukrajna, Oroszország, Szumi, háború, aknavető, orosz-ukrán háború, háború
120 mm-es aknavetőt készítenek elő ukrán katonák Szumiban
Fotó: Fermin Torrano / Anadolu via AFP
Vágólapra másolva!
Deutsch Tamás, a Fidesz–KDNP európai parlamenti képviselőcsoportjának vezetője szerint az európai baloldal az illegális migrációt, a háborút és a woke-őrületet támogatja.
Vágólapra másolva!

A Magyar Nemzet arról ír, hogy az Európai Unió 2025. évi költségvetéséről szavazott az Európai Parlament költségvetési bizottsága. Deutsch Tamás, a Fidesz–KDNP európai parlamenti képviselőcsoportjának vezetője, a Patrióták Európáért EP-képviselőcsoport tagja a szavazás után kiemelte, hogy

a Patrióták Európáért frakció célja, hogy az uniós büdzsé a békét, az illegális migráció megállítását, az európai emberek, családok és nemzetek érdekét, valamint a szuverenitást szolgálja. Ezzel szemben az európai baloldal az illegális migrációt, a háborút és a woke-őrületet támogatja.

Genderideológiára mindig van pénze az Uniónak

„A költségvetési bizottság ülésén a képviselők az Európai Parlament költségvetési módosítóiról szavaztak” – írja a Fidesz–KDNP európai parlamenti képviselőcsoportjának sajtóközleménye. A baloldali – néppárti, szocialista, liberális és zöld többség egy háborús költségvetésre szavazott, amely az intézményes politikai zsarolást, a jogállamisági dzsihád folytatását, a genderideológiai, valamint woke-őrületet és a Soros-hálózatot finanszírozza. 

Erre bezzeg van pénz

 – tette hozzá Deutsch Tamás.

A Magyar Nemzet szerint a politikus kiemelte: az európai parlamenti választásokon vereséget szenvedett baloldal továbbra sem veszi tudomásul, hogy a választópolgárok többsége a változásra szavazott Brüsszelben. 

A teljes cikk ITT olvasható el!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!