Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Deutsch Tamás: Holnap megüzenhetjük Brüsszelnek, hogy nem akarunk háborút!

Békemenet, Békemenet2024, tizedik Békemenet, 2024.06.01, Budapest,
Fotó: MTI Fotószerkesztőség/Máthé Zoltán
Vágólapra másolva!
Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP európai parlamenti listájának listavezetője az Origónak adott interjúban elmondta, hogy Európa ijesztő gyorsasággal menetel a háborúba. A brüsszeli bürokrácia és a tagállami vezetők nagy része háborús lázban ég. Holnap a békepárti magyarok a Fidesz és a KDNP támogatásával olyan hangos békepárti üzenetet fogalmazhatnak meg, amit Brüsszelben is meg kell majd hallani. Deutsch azt mondta: csak a béke, csak a Fidesz!
Vágólapra másolva!

Soha még nem volt akkorra tétje az európai parlamenti választásnak, mint holnap, mert a háború és béke kérdésében fogunk dönteni

- mondta el Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP európai parlamenti listájának listavezetője az Origónak adott interjúban az Egymillió Találkozás Napja kapcsán. Deutsch elmondta:

Európa ijesztő gyorsasággal menetel a háborúba. A brüsszeli bürokrácia és a tagállami vezetők nagy része háborús lázban ég. A teljes magyar dollárbaloldal, a régi és új pártok egyaránt háborúpárti álláspontot képviselnek. Szembefordulva a magyar emberek békepárti álláspontjával az Európai Parlamentben, minden egyes háborúpárti javaslatot támogattak, az európai parlamenti választási kampányban pedig már egyenesen be akarták tiltatni a Fidesz és a KDNP békepárti álláspontját. 

A listavezető elmondta:

holnap a békepárti magyarok a Fidesz és a KDNP támogatásával olyan hangos békepárti üzenetet fogalmazhatnak meg, amit Brüsszelben is meg kell majd hallani. Ma az Egymillió Találkozás Napján az ország minden pontján, falvakban és városokban, fővárosi kerületekben és megyeszékhelyeken sok tízezer önkéntes aktivistánk és támogatónk találkozik legkevesebb egymillió békepárti magyar polgárral, hogy a holnapi választási részvételre buzdítsuk őket. Csak a béke! Csak a Fidesz! 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről