A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Madonnának világgá kell mennie

Vágólapra másolva!
Legfőbb ideje, hogy színpadra lépjen és régi slágereivel körítve reklámozza Amerikában gyengén fogyó lemezét - állítja az énekesnő menedzsere.
Vágólapra másolva!

Madonna májusban három év után újra amerikai-európai turnéra indul. Az énekesnő előadókörútja május 24-én kezdődik Los Angelesben, majd észak-amerikai nagyvárosokban folytatódik, és 12 európai fellépés után szeptember 1-jén ér véget Párizsban.

"Madonna már próbálja a turné anyagát. Legfőbb ideje, hogy színpadra lépjen, és előadja pályafutása legfontosabb dalait a kezdetektől mostanáig" - tette közzé véleményét az énekesnő menedzsere, Caresse Henry.

Az énekesnő American Life című albumát reklámozza az előadókörúttal. A lemez, amely 2003 májusában jelent meg, az Egyesült Államokban csupán 630 ezres példányszámban fogyott, amely jócskán alatta maradt a várakozásoknak.

Az új turné azonban a sztár menedzsmentje szerint sokat javíthat Madonna eredményén. A bizakodás oka, hogy az énekesnő 2001-es koncertkörútjának 47 fellépése 75 millió dolláros bevételt hozott.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!