Sorozatok, filmek korlátok nélkül!

tv 4k tv online hd tv Televízió
Televízió
Vágólapra másolva!
Hányszor hallottad a barátaidtól, hogy ők bizony nem néznek tévét? Ennek ellenére mindig képben vannak mindennel, ami történik: a hírektől a sorozatokig. Az internetnek köszönhetően a „tévénézés" már nem kötődik szorosan az otthonodban lévő tévéhez, sőt, a tévéműsort sem kell figyelned, szinte mindent akkor nézhetsz, amikor akarsz.
Vágólapra másolva!
Forrás: Shutterstock

Tájékozódj, ahol és amikor csak szeretnél!

Ha a nap híreit szeretnéd követni, a nagyobb hazai és külföldi hírcsatornák lehetőséget kínálnak a műsorok megtekintésére saját webhelyükön is, de az aktuális sporteseményeket is megtalálod online.

Ha esténként sorozatnézéssel kapcsolódnál ki, akkor a Netflix és az HBO GO lesz segítségedre, hogy egy részről se maradj le. Az HBO GO-n követhetsz olyan sorozatokat, mint például a Trónok harca, Westworld, Csernobil és a Dexter, a Netflix pedig egy olyan online szolgáltatás, amelyen díjnyertes filmeket, televíziós sorozatokat, és dokumentumfilmeket nézhetnek a felhasználók.

Ha mégis kell a tévékészülék

Ha viszont maradnál a hagyományos megoldásoknál, és televíziót vásárolnál, itt széles televíziókínálatot találsz, ráadásul akár a készülékeden keresztül is élvezheted a Netflix és az HBO GO szolgáltatásait. Ha igazi felhasználói élményre vágysz, érdemes befektetni egy fejlettebb technológiával felszerelt készülékbe, például válaszd a 4K UHD TV-t!

A Netflix és az Amazon is nagy utat tett meg az utóbbi években streaming platformjaikkal, ahol kényelmesen lehet online tévét nézni, ráadásul egyre több 4K tartalom érhető el. Az Apple most a 4K játékok világába igyekszik betörni, hamarosan kiderül mekkora sikerrel.

Forrás: Shutterstock

Pontosan mi is az a 4K? Itt vannak a legfontosabb tudnivalók

A 4K, más néven Ultra HD, a 3840x2160 pixel televíziós felbontásra utal. Ez négyszer több pixel, mint egy Full HD tévén, összesen körülbelül 8,3 millió. Mi pedig annál tisztább és jobb képet kapunk, minél több a pixel. A 4K felbontású TV jobb élményt nyújt a hétköznapi tévénézéshez. Az eredmény a kép, amely közelebb áll a valósághoz, mintha az ablakon keresztül néznéd a műsort.

Mi más kell még a 4K TV nézéséhez?

Tartalom. Hiszen miközben a 4K TV-s verziója szabványos 4K HD felbontású képekre frissül, továbbra is szükség lesz egy tartalomforrásra, hogy ki tudjuk használni ezt a kimagasló felbontást. Példaként említhetők a 4K streaming szolgáltatások, amelyeknek hála az interneten keresztül nézhetünk tévét, például a Netflix, Amazon, 4K streaming stickek vagy az Apple TV 4K.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!