A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Előbukkant a pornó a tanár gépén, a diákokat büntették meg

Vágólapra másolva!
A diákok lefotózták, ahogy az órán felvillant egy meztelen nő a tanár laptopjáról.
Vágólapra másolva!

Órára készülődtek egy Kansas City-i iskolában, a biológiatanár rákötötte a laptopját az iskolai projektorra, majd bekapcsolta azt. A projektor kivetítette a tanári számítógép képét, köztük azt is, hogy a több megnyitott programból az egyik egy meztelen nőt mutat félreérthetetlen helyzetben, egy pornóoldal képét.

Az egyik városi csatorna internetes oldala, a Kctv5.com szerint az egyik diáklány telefonjával lefotózta, amit látott (a kép kikockázva megtekinthető a tévécsatorna oldalán). A képet átküldte barátjának, és megkérdezte mit tegyen. A fiú továbbküldte a képet egy ismerősének. Úgy tudni, ez az ismerős utána kitette Facebook-oldalára a képet.

Egyelőre nem tudni, mi lett a 2002 óta az iskolában tanító tanár sorsa. Az viszont ismert, hogy a fotót készítő lányt és a barátját az iskola megbüntette. Mindkettejüket többször kihívták az órákról, majd két napi felfüggesztést kaptak. A lány anyja szerint az iskola "elektronikai berendezés szabálytalan használata miatt" kapták a büntetést, de a szülő nem értette ezt az indoklást, mert nem az iskolai infrastruktúrát használták.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!