Társasjátékok kicsiknek, nagyoknak – csapj le rájuk most!

Vágólapra másolva!
A gyerekek imádnak játszani, ez nem vitás. Egy új társasjáték mindig nagy izgalommal tölti el őket, főleg, ha az a kedvenc filmjükhöz, sorozatukhoz, netán az érdeklődési körükhöz kapcsolódik. Ha Te is szeretnél örömet okozni a csemetédnek valamilyen különleges alkalomból kifolyólag, vagy csak úgy, mert miért ne, akkor egy szuper társassal nem nyúlhatsz mellé.
Vágólapra másolva!
Forrás: elements.envato.com

Hogyan válassz társasjátékot?

Ha társasjáték után keresgélsz, akkor hamar szembesülsz vele, hogy nagyon nagy a választék. Ez persze egyrészt jó, hiszen így mindig van új a Nap alatt, másrészt viszont a bőség zavara miatt előfordulhat, hogy nem tudod, melyik mellett tett le a voksodat. Az ideális döntés érdekében először is érdemes átgondolnod, hogy mi a gyerkőc legkedvesebb hobbija, elfoglaltsága, melyik a kedvenc filmje, sorozata.

Szinte biztos, hogy találsz olyan társast, ami így vagy úgy, de kapcsolódik ezekhez. Emellett természetesen az sem mindegy, hogy a csemetéd mennyi idős. A társasjátékok általában egy bizonyos korosztálynak készülnek, így ezt mindenképpen tartsd szem előtt vásárláskor. Végül pedig az is egy lényeges kérdés lehet, hogy hányan fognak vele játszani, ugyanis a maximális résztvevők számában is lehetnek eltérések.

Ha társasjáték, akkor jatekwebshop.eu

A jatekwebshop.eu weboldalon a társasok gazdag kínálata vár. A Gobbit például 6 éves kortól ajánlott és akár 8 játékosnak is izgalmas kikapcsolódást tud nyújtani. A játék színhelye a Gobbit-sziget, ahol a kígyók, kaméleonok és szúnyogok ádáz küzdelme folyik. Egyszer préda, másszor ragadozó! - ez a játék jelmondata.

A Körkép izgalmas élményeket ígér 12 év kor felett. A játék során a gyerekeknek lehetőségük van az eseménydús történelemmel rendelkező civilizáció létrehozására az emberiség megjelenésétől kezdve egészen a távoli jövőig.

Az Ohanami egy olyan kártyás társasjáték, amit az egyszerű szabályai miatt még akár a 8 évesek is megtanulhatnak. A játékmenet a kollekció gyűjtésen, a kártya húzáson és a különböző minta mechanizmusokon alapszik.

A társasokat megtalálhatod a jatekwebshop.eu weboldalon, ahol ezeken kívül rengeteg más játék is szerepel a kínálatban. Bármelyik mellett is teszed le a voksodat, mindenképpen jó döntést hozol, hiszen mind izgalmas, sosem unalmas játékmenetet garantálnak, és a dizájn tekintetében is a minőséget képviselik ezzel is elnyerve a gyerekek tetszését. Ami az árakat illeti, már akár pár 100 forintért is találhatsz olyat, amit megfelelőnek ítélsz. Sőt, ha nem késlekedsz, akkor akár akciós ajánlatokra is szert tehetsz, a kínálatban ugyanis nagyon sok akciós termék is van.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!