A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A dán kormány szigorítja a gyermekvédelmi törvényt a migránsok miatt

Texas, Mexikó, határ, migráns, USA
Migrants cross into the US from Mexico along Rio Bravo on May 20, 2021 in Ciudad Juarez Mexico.According to unofficial estimates approximately 200,000 migrants have crossed into the United States along the southern border since February 2021. (Photo by John Lamparski/NurPhoto) (Photo by John Lamparski / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A koppenhágai kormány az ellenzékkel egyetértésben szigorítani készül a gyermekvédelmi törtvényt a migránsok miatt.
Vágólapra másolva!

Számos bevándorlócsaládban elfogadott a gyermekek bántalmazása - mondta el a külügy- és integrációs miniszter. Mattias Tesfaye hozzátette, be kell látniuk, hogy alábecsülték, hogy egyes migránsok milyen nézetekkel rendelkeznek, ezért szükséges, hogy szigorítsanak az eddigi törvényeken.

Illusztráció Forrás: NurPhoto via AFP/John Lamparski

A javaslat szerint a gyermekek ellen irányuló erőszakfajták büntetési tétele az eddigi harmadával növekedne, az elítéltektől pedig megvonnának bizonyos járadékokat, mint például a munkakeresésit, valamint megvonnák a jogot a további családegyesítésre.

A nyári szünet után a parlament elé kerülő törvénytervezetben szerepel az is, hogy a kiskorúakat házasságra kényszerítőktől és gyermekrablásban résztvevőktől megvonható lesz a dán tartózkodási engedély.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!