Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Órákig volt az egyéves gyerek a tűzforró autóban, miközben az anyja kaszinózott

Kaija Millar
Vágólapra másolva!
A 34 éves ausztrál nő az autóban hagyta alig egyéves gyerekét, miközben ő kaszinózott. A kicsi öt órán át volt az átforrósodó autóban, ez idő alatt a veséje és a mája leállt, megvakult és súlyosan károsodott az agya is. Az orvosok szerint nem is biztos, hogy életben marad - írta a Bors.
Vágólapra másolva!

Mikor a nő végre visszatért autójához, hogy ránézzen a babájára, addigra már a kisfiú teste szürkéskékké változott - írta a Mirror cikke nyomán a Bors. A nő könyörgött a bűncselekmény szemtanúinak, hogy ne mondják el férjének, mit tett.

Az orvosi vizsgálat szerint a hőség miatt a kisgyermek, Easton veséje és mája leállt, továbbá megvakult és súlyosan károsodott az agya is. Millar továbbra is próbálta elterelni a rendőrök figyelmét arról, hogy mi történt valójában, és

azt mondta, hogy bekapcsolva hagyta az autó légkondicionálóját, ráadásul árnyékban parkolt, de a térfigyelő kamerák felvételei leleplezték a hazugságait.

- Nem szándékosan tettem ezt. Nem azért tettem, hogy bántsam a fiamat – mondta a rendőröknek a nő.

Eastonnak maradandó sérülésekkel kell majd együtt élnie, amelyek a beszédétől kezdve a mozgás-, látás- és evőképességéig mindenre hatással lesznek.

Élethosszig tartó ápolásra lesz szüksége, ha életben marad.

Az orvosok jelenleg is ötven százalék esélyét látják a túlélésének - írta a brit lap.

Kaija Millar Forrás: Facebook
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről