Leírhatatlan kínokat kellett átélnie a fiatal nőnek a halála előtt a szülei miatt

Vágólapra másolva!
Lacy Flechtert közel 12 évre magára hagyták szülei, miután kiderült a lánynak bezártságszindrómája van, ami azt jele, hogy csak a szemét tudja mozgatni, semmilyen más testrészét nem. A szellemileg ép, de mozgásképtelen nővel a szülei nem foglalkoztak, éveken keresztül hagyták, hogy a családi házuk nappalijában egy kanapén szenvedje végig az életét.
Vágólapra másolva!

A Flechter a 80-as évek végén költözött Slaughter kisvárosba, ahol egy kétszintes házat vettek. Lányuk, Lacey akkor 9 éves volt. A kislány azonnal barátkozni kezdett a szomszéd gyerekekkel, akik azonban sokszor bántották, autizmusa miatt. Emiatt a szülei, Sheila és Clay Fletcher úgy döntöttek, jobb ha magántanulóként folytatja az iskolát. 

Blades szerint, Lacey 10 éves korában kezdte megszakítani a kapcsolatot az osztálytársaival és a barátaival. 

14 éves volt, amikor autizmusa rosszabbodott és emiatt nem tanult tovább. 

A szomszédok később elmondták, hogy a szülők többször panaszkodtak, amiért a lányukról gondoskodniuk kell, mondván nem gondozók akarnak lenni, hanem szülők. az egyik szomszéd arra is konkrétan emlékezett, hogy 2002-ben még Lacey a szokásos edzését végezte, azután azonban már nem látta a lányt. 

image

Húsz évvel később a család háza előtt parkot le ugyanez a szomszéd. Borzasztó bűz csapta meg az orrát, ezért elindult, hogy megkeresse a szag forrását és benyitott Flechterék házába. 

Körbe járta a lakást, majd észrevette, a hatalmas fekete foltokkal borított kanapét a nappaliban, amelyből gőzölve folyt ki az ürülék, a vizelet. Az rohadó emberi hús szaga pedig elviselhetetlen volt. 

Mikor a szülők megtudták, hogy a szomszédjuk a a házban járt, a feleség hívta a 911-et, és azt mondta, férjével holtan találták, az akkor 36 éves lányukat. 

A lányra a kanapéba olvadva találtak rá a kiérkező mentősök, aki nagyjából 12 éve feküdhetett a nappaliban. Mint később kiderült, bezártságszindrómás lett, azaz szellemileg ép volt, de nem tudott mozogni. Lacey mindent hallott és látott, de csak pislogással volt képes kommunikálni. 

A bezártságszindróma gyógyítható betegség, ha a beteg megfelelő kezeléseket kap, de a lánynak nem volt esélye a gyógyulásra, ugyanis szülei nem kértek orvosi segítséget, a magatehetetlen gyerekükhöz, aki még a saját nyálát sem tudta lenyelni. 

Lacey hosszú évekig feküdt a saját ürülékében és vizeletében.

Szülei alig adtak neki inni és enni. A lány teste már akkor bomlásnak indult, mikor még élt. A testnedvek miatt bogarak lepték el, amik elkezdték élve felfalni.

A helyszínre egy seriffhelyettes érkezett, aki azonnal hívta Dr. Ewell Bickham halottkémet. Bickham már akkor elborzadt a szagtól, mikor még a holttest közelében sem ért. 

A halottkém elmondása szerint a helyszíneléskor a lány apjának az arcán nem lehetett látni , hogy megviselné a gyereke halála. Eközben az anya úgy tett, mintha sírna és a fejét a térdei közé hajtva összekuporodott egy másik szobában. 

Lacey Fletcher, LaceyFletcher, holttest, Louisiana, Slaughter, Clay and Sheila Fletcher, ClayandSheilFletcher, ClayFletcher,  SheilFletcher
Fotó: forrás: East Feliciana Parish Sheriff's

 

Az is kiderült, hogy a lány testét fekélyek borították, krónikus csontfertőzése volt és a kukacok beágyazódtak a csontjaiba.

 A haja matt volt, csomós gomolyaggá állt össze, amit lehetetlen lett volna kifésülni. A füleit felfalták a rovarok. A körmei pedig fekáliával szennyezettek voltak.

A jelentés szerint a lány a halálakor, mindössze 43 kiló volt. 

Lacey Fletcher, LaceyFletcher, holttest, Louisiana, Slaughter, Clay and Sheila Fletcher, ClayandSheilFletcher, ClayFletcher,  SheilFletcher
Fotó: forrás: East Feliciana Parish Sheriff's

A szülőket 2022 májusában gondatlanságból elkövetett emberölés miatt őrizetbe vették, ők azonban másfél nap alatt letették az óvadékot. Később ejtették ellenük a vádakat, egy évvel később azonban újra vádat emelt ellenük. A 2024. február 6-án tartott tárgyaláson Sheila és Clay elfogadták a vádakat, azonban tagadták a gyilkosságot. A házaspár azt állította hogy lányuk utasította vissza az orvosi kezeléseket. 

A március 20-án tartott tárgyaláson Sheilat és Clayt 20-20 év börtönre ítéltek. 

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!