Megfojtotta terhes feleségét egy férfi

Vágólapra másolva!
Egy texasi férfi azzal telefonált a rendőrségre, hogy a felesége túladagolta magát. A nőt kórházba vitték, de nem tudták az életét megmenteni. A kórházi dolgozóknak feltűnt, hogy a nő testén bántalmazás nyomai vannak. A férfit emberöléssel vádolják.
Vágólapra másolva!

Egy 38 éves férfi, Lee Gilley október 7-én azzal hívta fel a segélyhívót, hogy a 38 éves felesége, Christa Bauer Gilley öngyilkos lett. A férfi azt mondta a rendőröknek, hogy a felesége lefeküdt aludni és 3 órával később azt vette észre, hogy semmire sem reagál, ezért megpróbálta újraéleszteni. Azt állította, hogy a felesége túladagolta magát. A nő éppen terhes volt harmadik gyerekükkel. A mentők kórházba szállították, de rövid időn belül meghalt. 

A kórházi személyzet észrevette, hogy a nőnek zúzódások és nyilvánvaló traumák vannak az arcán. 

Emellett az orvosszakértő is megállapította, hogy fulladással összefüggőek a sérülései. A rendőrség közleménye szerint a nő halálát az okozta, hogy erős nyomás érte a torkát. 
Gilley-t október 11-én letartóztatták és jelenleg a Harris megyei börtönben van. A hatóságok gyilkossággal vádolják. 

Christa csodálatos anya volt, tele szeretettel, és izgatott volt, hogy ismét babát vár.

 - mondta a nő családja. 

Texas Man, TexasMan

Fotó: Christa Bauer Gilley/Facebook

Korábban megírtuk, hogy egy esztergomi férfi rendszeresen verte az élettársát, akkor is, amikor a nő terhes volt. A közös gyerekeik is végignézték,  ahogy a férfi többször is megveri a nőt és hangosan szidja, amivel az apjuk a szakértők szerint súlyosan veszélyeztette az érzelmi és erkölcsi fejlődésüket. A bíróság testi sértés, kapcsolati erőszak és kiskorú veszélyeztetése miatt a támadót már az előkészítő ülésen 2 év börtönbüntetésre ítélte.

Egy férfi rendszeresen bántalmazta az élettársát.  Egyik este viszont annyira megverte egy vita során, hogy a lába is súlyosan vérzett. Ekkor a nő segítségért telefonált a mentőknek, egy ideig a férfi segített az ellátásában, de végül inkább otthagyta a legyengült állapotban levő, kiszolgáltatott társát és elhajtott autójával. Mire visszaért holtan találta a nőt. 

Késsel rátámadt és gyilkossággal fenyegette volt feleségét egy férfi. Rendszeresen agresszívan viselkedett vele, de most késsel többször felé szúrt és azzal fenyegette, hogy megöli.

Egy nógrádi férfi rendszeresen verte az élettársát, akkor is folytatta, miután szabadult a letartóztatásából. Előfordult, hogy olyan brutálisan megverte a nőt, hogy eltört az állkapcsa.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!