Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma problémánk lehet az elfogadás területén. Arra kell itt gondolnunk, hogy szeretet-igényünket nem biztos, hogy ki tudják elégíteni a környezetünkben élő emberek.
Vágólapra másolva!

Ugyanez fordítva is igaz, talán több odafigyelést várnak el tőlünk, mint amit mi nyújtani tudunk jelen állapotunkban. Nagylelkűek és adakozók kívánunk lenni embertársaink irányába, de ha ezt ki akarják kényszeríteni belőlünk, mereven ellenállunk. Kis toleranciával, odafordulással talán megelőzhetjük a nagyobb vitákat.

Ma a Hold szemben áll a Jupiter bolygóval. Ez a bolygóállás vizesedési problémákat idézhet elő a szervezetben. Akinek erre hajlama van, előzze meg a bajt egy kiadós csalántea-kúrával. Azok is rosszabbul fogják magukat érezni, akiknek krónikus hólyaghurutjuk van, vagy felfázásra hajlamosabbak. Mielőtt antibiotikumos kezelésbe kezdenénk, próbálkozzunk meg azzal a megoldással, hogy napi 3-4 liter folyadékkal kimossuk szervezetünkből a kórokozókat. A kakukkfűnek remek antibiotikus hatása van, így a gyógyszerszedés előtt érdemes ebből teát fogyasztani, így talán természetes úton is kezelhetjük a bajt.

Ma a Hold a Halak csillagjegyben halad a nap első felében, azonban délután belép a Kos csillagjegybe. Fejünk, szemünk, és orrunk kerül délután előtérbe. Este a Hold - Szaturnusz kvadrát hatására nagyon elgyötörtnek érezhetjük magunkat. Hangulati állapotunk is nagyon nyomott lesz.

A Hold még mindig a Halakban tartózkodik, ami különösen a lábakat érinti. Lábaink ápolásáról, kényeztetéséről általában éppúgy megfeledkezünk, mint a kezeinkről. Ma ajánlott illóolaj tartalmú lábfürdőt venni. Az illóolajok a bőrön át felszívódva a szervezet különböző helyein fejtik ki hatásukat. Az illóolajokat remekül helyettesíthetik a gyógynövények is. Erre a célra talán a kamillát ajánlanám legszívesebben. Gyulladáscsökkentő hatása miatt az egész testre nagyon megfelelő.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!