Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
A mai nap - és holnap is - ajánlatos gyümölcsnapot tartani. Szervezetünknek nagyon jót tesz majd, ha kerüljük a nehéz és zsíros ételeket. Emellett fordítsunk elég időt a pihenésre, hiszen szervezetünk méregtelenítésével a legelőnyösebben köthetjük össze a valódi befelé fordulást.
Vágólapra másolva!

Kora este a hold kvadrátban áll az Uránusz bolygóval, és ez a hatás nagyon nyugtalanná tehet minket. Ez azt jelentheti számunkra, hogy fojtogatónak érezhetjük családi, érzelmi elkötelezettségeinket. Dúl bennünk a szabadságvágy, ez pedig ahhoz vezethet, hogy az arra hajlamosabbak ezen a napon könnyebben mennek bele illegális kapcsolatokba. Ha lehet, mérlegeljük, hogy megéri-e a kockázatot, amit kapunk egy ilyen kapcsolattól. Emellett előfordulhat, hogy feszültségeinket közvetlen környezetünkön vezetjük le, így könnyen kialakulhat egy-egy vitás helyzet, vagy veszekedés. Késő este csak rosszabbodik a helyzet, ugyanis a Jupiter kvadrátjának köszönhetően semmiképpen sem akarjuk mások véleményét és gondolatait tolerálni, és persze fordítva is igaz: úgy érezzük, hogy környezetünk nem fogad el minket.

A Hold-Nap szembenállás rányomhatja a bélyegét párkapcsolatunkra, és lehet, hogy átmenetileg úgy érezzük, hogy rossz lóra tettünk, amikor párt választottunk magunknak.

Kora délelőtt a Hold belép a Nyilas csillagjegybe. Ez a konstelláció egészségügyi vonatkozásaiban a csípőtájat, a medencecsontot, valamint a fizikai testet és az érzékszerveket érinti az átvonuló Hold. Ez a két és fél nap lehetőséget ad arra, hogy ezekre a szervekre figyeljünk, erősítsük, illetve kényeztessük őket. Ha lehetőségünk van választani, ezeken a napokon kerüljük el e testrészekre vonatkozó sebészeti beavatkozásokat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!