Heti horoszkóp január 21-től 27-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Barátságos hangulatban leszel a napokban, ami sokkal könnyebbé teszi, hogy csapatban dolgozz. A magánéletedben igaz lehet, hogy nagyon vágysz az önfeledt szórakozásra, de néhány csendes este is jólesne, amikor sikerülhet meghitt hangulatot teremteni. Az igazság azonban az, hogy túl sok a kötelezettséged és a munkád ahhoz, hogy el tudd engedni magad.

Bika (április 21. - május 20.)
Szívesen vállalod a többletmunkákat, ha a jövedelmed is emelkedik. Mondd el felettesednek, hogy számíthat rád. A magánéletedben nehezebb a dolgod, több türelemre lesz szükséged. Családtagjaid érzékenyebbek, és te magad is szeszélyesebbé válhatsz. Ha vitás helyzetek alakulnak ki, akkor inkább vonulj el, mielőtt megbánod, amit mondasz.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Pontosan tudod, hogy mit akarsz elérni a munkahelyeden, sőt, kitartásod is van ahhoz, hogy megvalósítsd a céljaidat. Mindez persze sok munkát igényel. A magánéletedben fontos lehet, hogy ne ragaszkodj túl mereven az elképzeléseidhez. Egy kis rugalmasság segíthet abban, hogy meg tudd őrizni a családi békét. Nem csak a te véleményed lehet helyénvaló!

Rák (június 22. - július 22.)
Nehéz veled együtt dolgozni a napokban, és ez sok konfliktus forrása lehet. Talán nehezebben kezeld a konfliktusokat, könnyebben megsértődsz. A magánéletedben nagy elvárásaid vannak családtagjaid felé, ám igaz, hogy te is mindent megteszel annak érdekében, hogy harmonikusan tudjatok együtt élni. Ha elég rugalmas vagy, akkor megerősítheted a családi kapcsolatokat.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Munkahelyeden remek alkalmak nyílhatnak arra, hogy minden kérdéses ügyet megbeszélj munkatársaiddal, feletteseddel. Gondold végig, hogy mit kellene tisztáznod. A magánéletedben nagyon játékossá válsz, szívesen szórakoztatod családtagjaidat. Különösen jó alkalom nyílik arra, hogy gyermekeiddel szervezz közös programot.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Sok munkával kell szembenézned a napokban, ám a hangulatod befolyásolhatja a munkavégzésedet. Ha éppen levertebb vagy, akkor alig haladsz a teendőkkel. A magánéletedben nagyon érzékennyé és empatikussá válsz. Ha valakinek gondja van a környezetedben, akkor maximálisan nyitott vagy arra, hogy segíts neki. Biztonságot jelentsz családtagjaidnak.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Kiszámíthatatlanná válhatsz a napokban, ami nem könnyíti meg a munkakapcsolataidat. Nyugodtan és kedvesen bánj munkatársaiddal! A magánéletedben fontos lehet, hogy régi baráti kapcsolataidat is ápold! Erre időt és energiát kell szánnod, de megéri. Ha foglalkozol egy kicsit a régi barátokkal, akkor nem kopnak ki az életedből.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Gondold át, hogy mit szeretnél elérni a munkahelyeden. Különösen jó alkalom kínálkozik arra, hogy felettesedet magad mellé állítsd. A magánéletedben fontos lehet, hogy kicsit szabadnak érezhesd magad. Ha van olyan hobbid, amely energiával tölthet fel, akkor szánj rá minél több időt. Szükséged lehet a kreatív kikapcsolódásra!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Alkalom nyílhat arra, hogy szakmailag fejlődj, ha elég rugalmas és tanulékony hangulatba hozod magad. Tedd naprakésszé a tudásodat - ez anyagi előrelépést is jelenthet számodra. A magánéletedben fontos lehet, hogy türelmesen kezeld a konfliktusokat. Megtapasztalhatod, hogy családtagjaid sokkal feszültebbek. Mutasd ki, hogy megérted őket!

Bak (december 22. - január 20.)
Jól megszervezed a munkádat, még hatékonyabbá válhatsz. Ha marad időd, akkor segíts munkatársaidnak. A magánéletedben fontos lehet, hogy a saját igényeiddel is törődj. Hajlamos leszel arra, hogy csak azzal törődj, hogy családtagjaidnak miként segíthetnél még többet. Így saját magadra már szinte semmi energiád nem marad. Ettől nagyon elfáradhatsz!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Nagyon rugalmas és tanulékony hangulatban vagy, alkalmas lehetsz arra is, hogy a szervezési feladatokat is felvállald a munkahelyeden. A magánéletedben nagyon szívesen szervezel érdekes programokat önmagad és családtagjaid számára. Az új élmények, amelyek megosztotok, még közelebb hozhatnak egymáshoz. Gondoskodj minden napra valami meglepetésről!

Halak (február 20. - március 20.)
Levertnek érezheted magad, sokkal fáradtabb vagy, mint máskor. A feladataiddal is nehezebben haladsz, így jelentősebb elmaradásaid keletkezhetnek. A magánéletedben már csak nyugalomra vágysz, hiszen érzed, hogy ki kellene magad pihenned. Ha teheted, akkor a napokban feküdj le hamarabb, fontos lenne, hogy eleget aludj.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!