Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold belép a Szűz csillagjegybe, és együtt áll a Szaturnusszal. Sokkal "nyomottabb" hangulatban lehetünk, elképzelhető, hogy nagyon fáradtnak érezhetjük magunkat, és nem mindig bánunk egymással barátságosan.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold belép a Szűz csillagjegybe. Ez egészségügyi szempontból a gyomrunkat és a bélrendszerünket érinti: együnk könnyű, de tápláló ételeket, ne terheljük meg nagyon az emésztőrendszerünket. Inkább többször együnk, de mindig kisebb mennyiségeket.

Óvakodjunk a túlságosan fűszeres ételektől, hiszen ezek irritálhatják a gyomor nyálkahártyáját - ellenben fogyasszunk rostban gazdag, vitamindús zöldségeket és gyümölcsöket - ezek ma igen jól hasznosítja a szervezetünk.

A telihold napját éljük, így feszültebbek lehetünk, könnyebben összeveszünk. Ok nélkül vehet erőt rajtunk a nyugtalanság, jól jöhet, ha ismerünk néhány relaxációs gyakorlatot.

Ma pontosan, precízen végezzük a munkánkat, így szívesebben foglalkozunk aprólékos teendőkkel. A legszívesebben a háttérben maradunk, nem örülünk, ha ismeretlen emberekkel kell tárgyalnunk, találkoznunk. Jobban szeretjük a megszokott körülményeket.

A Hold ma együtt áll a Szaturnusszal. Ma sokkal "nyomottabb" hangulatban lehetünk, elképzelhető, hogy nagyon fáradtnak érezhetjük magunkat. Elképzelhető, hogy morcosabbak, befeléfordulóbbak vagyunk - nem mindig bánunk egymással barátságosan.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!