A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Provokatív kiegészítők a lakásban

Vágólapra másolva!
Letisztult formák, sokoldalúság, ötletes stílusbeli megoldások - tárgyak, amelyek látszólagos egyszerűségükön túl az alkotói fantázia reprezentatív darabjai. Érdemes feldobni lakásunkat egy-két különlegesebb darabbal!
Vágólapra másolva!

Karneváli hangulatban

Vincent Breed üveg kiegészítői leginkább az utcabált juttatják eszünkbe. Ezekben a formákban az olcsó és a méregdrága, a harsány és a nyugodt, a banális és a fennkölt, a komoly és a mulatságos egyaránt jelen van. Játékos és költői lámpái a pop-art új hullámának kiemelkedő darabjai.

Forrás: HomeGardenForrás: HomeGarden


Demokratikus design

Egyszerű formák, sokrétűség, ötletes stilisztikai megoldások - a fiatal holland formatervező, Lucas Maassen kisebb-nagyobb székekből, padokból, zsámolyokból álló székcsaládjából minden korosztály kiválaszthatja a neki megfelelőt.

Forrás: HomeGarden


Színes geometria

A Linfa cég első kollekciójának darabjai eredeti elképzelés alapján születettek. Színek, anyagok és méretek gyakorlatilag minden bútordarab esetében kívánság szerint változtathatók. A halvány narancsszínű Boomerang heverő könnyed, elegáns vonalai szinte vonzanak, tökéletes komfortot teremtve.

Ülni jó, de min

Shiro Kuramata nemcsak bútorokat készít fémszálakból, de az enteriőr kialakításához is használja ezt az anyagot: tetőt, oszlopokat, válaszfalakat alkot belőle. A fotel alapanyagaként használt nikkelezett fém valamilyen földöntúli fényre emlékeztet. A teljesen szokványos méretek, illetve a huzal rugalmassága garantálja a komfortot.

Forrás: HomeGardenForrás: HomeGarden


Hetykén csobogó

A formatervezők, akárcsak bárki más, vagy rendelkeznek, vagy nem humorérzékkel. A vízcsap teljes mértékben funkcionális tárgy, de gyakran pontosan a legmulatságosabb elem az enteriőrben. Az Axor (Hansgrohe) modell nyeglén félrecsapott süveggel pedig kiváló lehetőség a vidámságra.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!