A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Angola
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
A párizsi ötkarikás játékokon szakértőként dolgozó, háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka nem fogta vissza magát, és kendőzetlenül mondta el véleményét Milák Kristófról és edzőjéről, Virth Balázsról.

Hosszú Katinka az Eurosport Bonjour Paris című műsorában megvédte az olimpiai, háromszoros világ-, nyolcszoros Európa-bajnok Milák Kristófot, akit szerinte rossz helyzetbe hozott az edzője azáltal, hogy nyilvánosan számolt be az edzettségi állapotáról. A háromszoros olimpiai bajnok – aki Párizsba nem jutott ki – élesen kritizálta Virth Balázst, akinek elmondása szerint védeni kellett volna a klasszis magyar úszót.

Milák Kristóf is megkezdi olimpiai szereplését
Fotó: AFP

Milák Kristóf edzőjét kritizálta Hosszú Katinka 

Véleményem szerint Milák edzője hatalmas hibát követett el, amikor elmondta a világnak, hogy Kristóf nincs jó formában. Ezzel olyan helyzetbe hozta őt, ami nem előnyös az olimpia előtt és a riválisaival szemben sem. A sportolót körülvevő emberek feladata lenne, hogy ne alakulhassanak ki ilyen helyzetek"

 – kezdte Hosszú Katinka.

"Természetesen egyetérthetünk vele. Ha Kristófnak erre van szüksége, akkor védenie kell a fókuszt, és ezért nem kommunikált senkivel. Ugyanakkor körülötte lévőknek segíteniük kell őt ebben. David Popovici-nál láthatjuk, hogy ő sem igazán adott interjúkat a világbajnokság kihagyását illetően. Nagyon nehéz helyzetben vannak a fiatal sportolók, szupertehetségesek, de talán még nincs meg a kellő tapasztalatuk ahhoz, hogy tudják, hogyan kell viselkedni ilyen helyzetekben. Én Milák oldalán állok ebben a kérdésben" – zárta gondolatait a 35 éves korábbi úszónő.

Kapcsolódó cikkek:

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!