Vágólapra másolva!
Az idény végéig kölcsönjátékosként a Szolnoki Máv-Coop nőikosárlabda-csapatában folytatja pályafutását Hofmann Petra, aki legutóbb a Florida State egyetemi csapatában játszott.

A legutóbbi fordulóban tovább gyarapodott a sérültek száma a Szolnoki MÁV-Coop nőikosárlabda-csapatánál, Németh Bernadett után Koncz Judit is kidőlt a sorból, mellettük többen kisebb nagyobb nyavalyákkal küszkődnek. A hiányzók pótlására sikerült a kék-sárgáknak megszerezni Hofmann Petrát, aki a legutóbbi három és fél esztendőben az egyesült államokbeli Florida State egyetemi csapatában játszott.

A 21 esztendős 175 cm magas irányítóról tudni kell, hogy a PVSK saját nevelésű játékosa, s a két vasutas klub jó kapcsolatának köszönhetően került Szolnokra, az évad végéig.

A Szolnok edzője, Palkovits Tamás jól ismeri a játékost: "A korosztályos válogatottaknál dolgoztam együtt Petrával, tehetséges ügyes játékosnak tartom. A pécsiek azért adta nekünk kölcsön, mert ők jól állnak a mezőnyemberek tekintetében, a padon pedig luxos lenne ültetni. Minden bizonnyal mindhárman jól járunk azzal, hogy a fiatal kosaras nálunk tölti az elkövetkező hónapokat."

Varga Csaba

Korábban:

Visszavágott a Szolnok a Szekszárdnak

Mindent egy helyen az Eb-ről