A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A Budapest Honvéd Torghelle Sándor 93. percben szerzett góljával 1-1-es döntetlent harcolt ki a Pécs ellen a labdarúgó NB I 15. fordulójának szombati játéknapján.

OTP Bank Liga, 15. forduló:
Budapest Honvéd - Pécsi MFC 1-1 (0-1)
Bozsik Stadion, 2500 néző
vezette: Oláh
Honvéd: Sánta - Horváth A., Botis, Debreceni, Novák A. - Abass (Tchami, 77.), Johnson (Hidi, 46.), Ivancsics, Hajdú (Németh N., 46.) - Danilo, Torghelle
Pécs: Dibusz - Simonfalvi, Lantos, Todorovic, Marovic (Nagy J., 58.) - Horváth Zs. (Andorka, 86.), Scepanovic, Regedei, Zeljkovic, Nagy O. - Bajzát (Gyánó, 91.)
gól: Torghelle (93.), illetve Bajzát (36.)
sárga lap: Marovic (29.), Scepanovic (34.), Dibusz (87.)

A hazaiak a góllövőlistán a kaposvári Periccsel holtversenyben éllovas Danilo révén már a harmincadik másodpercben megszerezhették volna a vezetést, de a brazil csatár ordító helyzetben az üres kapu fölé lőtt. Nem sokkal később Torghelle is gólt szerezhetett volna, de a Dibusz bravúrral hárított. A pécsi kapus nem sokkal a félidő vége előtt ismét egy hatalmas ziccert védett, a tőle induló kontrából pedig társai Bajzát révén vezetéshez jutottak.

A fordulás után a Honvéd a saját tizenhatosukhoz szegezte a pécsieket, de sokáig úgy tűnt, hogy a vendégvédelem, illetve a remeklő Dibusz kibírja kapott gól nélkül. A 93. percben aztán Torghelle a léc alá bombázott egy kipattanó labdát, ezzel pontot mentett csapatának.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!