A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
A torinói székhelyű Tuttosport értesülései szerint a Juventus visszautasította a Barcelona 80 millió eurós ajánlatát Paul Pogbáért. A Juve eltökélt, hogy a világ legdrágább játékosaként váljon meg francia sztárjától, a hírek szerint a játékos kivásárlási ára 100 millió euró lett. 

Bár nincs sok csapat, amelyik képes lenne kivárásolni Pogbát, egy sincs közöttük, amelyikkel ne hozták volna hírbe a francia középpályást. Miközben a ManCity és a PSG érdeklődéséről folyamatosan hallani, a Barcelona is beszállt a versenybe, méghozzá egy nem akármilyen licittel.

A Barcát ugyan 2016 teléig kizárták az átigazolásokból, de a katalánok így ajánlatot tettek a Juventusnak: nyáron kifizetnék a Pogbáért kínált 80 millió euró egy részét, és télig Torinóban játszhatna a játékos, csak a kizárás lejárta után, 2016 januárjában vinnék a középpályást, és akkor fizetnék ki a fennmaradó összeget is.

Vajon hol köt ki? Forrás: AFP

A Juventus azonban a Tuttosport szerint visszautasította az ajánlatot, és látva az érdeklődők súlycsoportját, 100 millió euróra vitte fel Pogba árát. Ne legyen kétségünk, lesz, aki kifizeti érte.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!