A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Tyson Fury brutálisan kiütötte Dillian Whyte fogát - kép, videó

775799641 Box Horizontal, Tyson Fury, boksz, Dillian Whyte
Britain's Tyson Fury (R) lands a punch to knockout Britain's Dillian Whyte in the sixth round and win their WBC heavyweight title fight at Wembley Stadium in west London, on April 23, 2022. - Tyson Fury stopped British rival Dillian Whyte in the sixth round to retain his WBC heavyweight crown at a packed Wembley on Saturday. In his first fight on UK soil in four years, Fury was treated to a hero's welcome by a 94,000-capacity crowd and largely dictated the tempo before ending proceedings in devastating fashion. (Photo by Adrian DENNIS / AFP)
Vágólapra másolva!
Tyson Fury szombat éjszaka a londoni Wembley Stadionban 94 ezer néző előtt a hatodik menetben brutálisan kiütötte honfitársát, Dillian Whyte-ot. Később kiderült, hogy a vesztes akkora pofont kapott, hogy még az egyik foga is kiesett.

A csúcsrangadó után a visszavonulását bejelentő Fury a hatodik menetben vetett véget a meccsnek, miután egy erőteljes felütéssel a padlóra küldte Whyte-ot. A megrendített bokszoló ugyan próbálta volna folytatni az összecsapást, de a mérkőzésvezető úgy döntött, hogy erre nem alkalmas, így leléptette.

A kiütésről készült felvételek rögzítették, hogy Fury ökle olyan durván eltalálta ellenfele állkapcsát, hogy annak egyik foga hatalmas ívben kirepült.

Jelen állás szerint a világbajnoki címvédő Fury nem folytatja ökölvívói pályafutását, és szögre akasztja a kesztyűit. A 33 éves sztár új rekordja: 32 győzelem (ebből 23 ko/tko), 0 vereség, 1 döntetlen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!