Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Budapest Honvéd a hivatalos honlapján tudatta, hogy egy nappal a bajnoki rajt előtt kikerült a csapat keretéből a csapatkapitány Batik Bence.

„Szerettünk volna a belső védő poszton versenyhelyzetet és nagyobb stabilitást teremteni, ezért is érkezett klubunkhoz Lazar Csirkovics. Leültünk Bencével és őszintén elmondtuk neki, hogy nem tudjuk garantálni, hogy helye lesz a kezdőcsapatban, a hosszabb távú terveinkben pedig nem vele számolunk kezdőként.

megfelelő ajánlat esetén természetesen távozhat a Honvédtól" – mondta a Honvéd honlapjának Chris Docherty sportigazgató.

Batik Bence az előző szezonban 32 meccsen lépett pályára a Honvédban Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

A Honvéd közleménye mindenesetre nagyon furcsa, mert úgy tűnik, az egyik mondat üti a másikat. Docherty ugyanis úgy fogalmazott, hogy Csirkovics leigazolásával versenyhelyzetet akartak teremteni, de így, hogy Batikot kitették a keretből, a versenyhelyzetet gyengítették.

Az OTP Bank Liga 2022/23-as szezonja péntek este veszi kezdetét. A nyitómeccset a Budapest Honvéd fogadja a Zalaegerszeg csapatát a Bozsik Stadionban.

Mindent egy helyen az Eb-ről